• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cübbeli Ahmet Hoca İsmail Saymaz'a fena patladı! ‘Şekerim fırladı, papağan bu’

Yeniakit Publisher
2019-08-25 14:26:00 - 2019-08-25 14:41:15

Kaşı karşıya geldikleri bir televizyon programında İsmail Saymaz'ın sorusuna sinir olan Cübbeli Ahmet ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, ''Sen niye çıktın karşıma. Bu program böyle devam etmez, ben müsaade isteyeyim. Şekerim fırladı'' dedi.

Gazeteci İsmail Saymaz'ın tarikatlar için, "Tarikat değil holding, başlarındakiler CEO, müritleri de müşteridir" sözleri üzerine başlayan tartışmalarla ilgili 'Cübbeli Ahmet' ismiyle bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ve İsmail Saymaz canlı yayında Haber Global’de karşı karşıya geldi.

Saymaz'ın "Vuslat Derneği nedense onun reklamının yapıldığı televizyon kanalına (Lalegül TV) 120 bin lira reklam parası ödüyor" sözleri ortalığı gerdi. Cübbeli Ahmet Hoca programı terk etmek istedi.

‘Murat Ağırel'in papağanı bu’

Saymaz'ın sorusuna sinirlenen Cübbeli Ahmet Hoca, "Bize reklam verenin yaptığı yanlışlığının bize bir bağı olur mu? Ben Bunları Murat Ağırel'in Halk TV'deki programında anlattım. Bunu her hafta Murat anlatıyor. O zaman nu izlesinler sen niye çıktın karşıma. Bu program böyle devam etmez, ben müsaade isteyeyim. Şekerim fırladı. Murat Ağırel'in dosyalarını almış gelmiş, her hafta Halk TV'de konuşuyor bunları. Murat Ağırel'in papağanı bu" dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alper

Tarikat lar, c emaatlar denetlenmeli, t araftarlarindan para toplamamalı.Yöneticiler asla para almaması, p eygamber in sünneti bu,yoksa ehli sünnet dışı olurlar,kendilerine başka din bulsun, d in tacirleri.

Poyraz

İşine gelmedimi ağzın kuruyor... Sizi gidi hokabazlar... Allah katinda hesap verirken bakalım ne halde olacaksıniz.. biraz daha tepinin bakalım !!!
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23