• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çin'in İsrail Büyükelçisi evinde ölü bulundu

Yeniakit Publisher
2020-05-17 10:48:00 - 2020-05-17 12:31:31
Çin'in İsrail Büyükelçisi evinde ölü bulundu

Çin'in İsrail Büyükelçisi Du Wei'in evinde ölü olarak bulunduğu bildirildi.

Çin'in İsrail Büyükelçisi Du Wei, Herzliya'daki rezidansında ölü bulundu. İsrail Dışişleri Bakanlığı, Büyükelçi Du Wei'nin ölümünü doğrularken, olaya ilişkin ayrıntılı bilgi verilmedi.

Polis, Büyükelçi'nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. İsrail basını, polisin yaptığı ön incelemede Wei'nin vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığını, ilk bulguların büyükelçinin kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği yönünde olduğunu yazdı.

58 yaşındaki büyükelçi, şubat ayında büyükelçi olarak İsrail'e atanmıştı.

Haaretz gazetesi de konuyla ilgili haberinde Çin'in İsrail'deki yatırımlarını eleştiren ABD Dışişleri Bakanı Mike Pompeo'nun ziyaretini hatırlattı. Pompeo, İsrail'i ziyaretinde bir kez daha Pekin'in koronavirüs salgını konusunda bilgi sakladığını söylemişti. Büyükelçilik bu iddiaları 'saçma' olarak nitelemişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Burdurlu

al birini vur ötekine
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23