Çinekop nasıl yapılır? Çinekop tarifi
Uzmanlar sağlıklı bir beden için haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Lezzetli bir balık hazırlamak istiyorsanız bu kez çinekopta karar kılabilirsiniz. İşte, dillere destan çinekop tarifi...

Uzmanlar sağlıklı bir beden için haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Lezzetli bir balık hazırlamak istiyorsanız bu kez çinekopta karar kılabilirsiniz. İşte, dillere destan çinekop tarifi...
Çinekop tarifi
Malzemeler:
- 4 adet çinekop
- 4 diş sarımsak
- Tuz
- Karabiber
- Zeytinyağı
- Kırmızı biber
- Biberiye
Rendelenmiş sarımsak, biberiye, zeytinyağı ve baharatları bir kasede karıştırın.
Temizlediğiniz balıkları güzelce yıkayın.
Balıkları yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.
Hazırladığınız sosu balıklarını üzerine masaj yaparak yedirin.
180 derecelik fırında balıkları yaklaşık 15 dakika pişirin.
Afiyet olsun.