• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çinekop nasıl yapılır? Çinekop tarifi

Uzmanlar sağlıklı bir beden için haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Lezzetli bir balık hazırlamak istiyorsanız bu kez çinekopta karar kılabilirsiniz. İşte, dillere destan çinekop tarifi...

2019-12-03 01:19:00 -
Çinekop nasıl yapılır? Çinekop tarifi

Uzmanlar sağlıklı bir beden için haftada en az iki kez balık tüketilmesi gerektiğini belirtiyor. Lezzetli bir balık hazırlamak istiyorsanız bu kez çinekopta karar kılabilirsiniz. İşte, dillere destan çinekop tarifi...

 

Çinekop tarifi

Malzemeler:

  • 4 adet çinekop
  • 4 diş sarımsak
  • Tuz
  • Karabiber
  • Zeytinyağı
  • Kırmızı biber
  • Biberiye

 

Rendelenmiş sarımsak, biberiye, zeytinyağı ve baharatları bir kasede karıştırın.

Temizlediğiniz balıkları güzelce yıkayın.

Balıkları yağlı kağıt serdiğiniz fırın tepsisine dizin.

Hazırladığınız sosu balıklarını üzerine masaj yaparak yedirin.

180 derecelik fırında balıkları yaklaşık 15 dakika pişirin.

Afiyet olsun.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23