• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cihat Yaycı Paşa yönetimindeki TURKDEGS'ten 'Kanun Hükmü' belgeseline suç duyurusu!

Yeniakit Publisher
2023-09-29 19:40:00 - 2023-09-29 20:12:03
Cihat Yaycı Paşa yönetimindeki TURKDEGS'ten 'Kanun Hükmü' belgeseline suç duyurusu!

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin organize ettiği 60. Altın Portakal Film Festivali’nde gösterimi yapılması planlanan "Kanun Hükmü" adlı belgesele bir tepki de Cihat Yaycı Paşa'dan geldi.

FETÖ propagandasının yapılması sebebiyle Kültür Bakanlığı ile Gençlik Bakanlığı'nın desteğini çektiği Antalya Film Festivali'nde gösterilmek istenen "Kanun Hükmü" adlı belgesel, son dönemde FETÖ konusunda uyarılarda bulunan Cihat Yaycı Paşa'nın da tepkisini çekti.

Cihat Yaycı Paşa yönetimindeki Mavi Vatan Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği (TURKDEGS), "Kanun Hükmü" adlı belgesele suç duyurusunda bulundu.

TURKDEGS'in sosyal medya hesabından konuya ilişkin paylaşılan mesajda şu ifadeler kullanıldı:

Antalya Altın Portakal Film Festivalinde ısrarla gösterilmek istenen FETÖ propagandasının yapıldığı “Kanun Hükmü” isimli sözde belgesel ve gösterimi ile ilgili kişiler hakkında, Mavi Vatan Denizcilik ve Global Stratejiler Derneği (TURKDEGS) olarak Avukatımız Dr. Candaş Gürol vasıtasıyla Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

KÖKSAL

TEBRİKLER PAŞAM... Kolay gelsin...

Sadece onlarcdegil 15 temmuzun tum.magduru millwt fertleri ayro ayro bulundugu yerden suc duyurusunda bulunmali

Irtibatli sorumlulugu olan tum kripto casus hain orgut uyeleri icin
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23