• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'yi karıştıran çıkış sonrası Özgür Özel o isimlere kapıyı gösterdi

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi:
CHP'yi karıştıran çıkış sonrası Özgür Özel o isimlere kapıyı gösterdi

CHP içerisinde Genel Başkan Özgür Özel’in “Kimse benden kurultay talep etmesin” açıklamasıyla başlayan kriz, CHP Parti Sözcüsü Deniz Yücel’in Milletvekili Oğuz Kaan Salıcı’yı ayar vermesi ile alevlendi. Özgür Özel’den parti çi yaşanan tartışmalara ilişkin yeni bir açıklama yaparak muhaliflere kapıyı gösterdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, "Bundan sonra Cumhuriyet Halk Partisinde kimse birbirine laf yetiştirmeyecek. Yine de birileri konuşuyorsa; onu da partilinin vicdanına havale edin, kimse birbirine cevap vermesin, işimize bakalım." dedi.

Özel, rahatsızlığı nedeniyle dün vefat eden eski milletvekili Selçuk Ayhan için Bornova Hüseyin İsabey Camisi'nde kılınan cenaze namazına katıldı.

Özel, namazın ardından gazetecilere açıklamalarda bulundu.

“TARTIŞMALARI BİR YANA BIRAKSINLAR”

CHP'li bazı milletvekillerinin sosyal medyada karşılıklı açıklamalar yapmasıyla ilgili değerlendirmelerinin sorulması üzerine Özel, CHP Genel Başkanı olarak bu tartışmayı bitirdiğini söyledi.

Bundan sonra hiçbir partilinin kendi içine dönük gündemlerle partiyi ve kamuoyunu meşgul etmemesi gerektiğini belirten Özel, şöyle konuştu:

PARTİ TÜZÜĞÜNÜ İŞARET EDİP KAPIYI GÖSTERDİ

"Önümüzde önemli bir görev var, partiyi birinci parti yapıp Cumhuriyet Halk Partisini, Atatürk'ün partisini iktidar yapacağız. Bu motivasyonla hep birlikte devam edeceğiz. Tartışmalarda haklı haksız demeden bütün haklılardan, bütün haksızlar adına ben özür diliyorum. Artık bu tartışmayı, bu lüzumsuz tartışmaları bir yana bıraksınlar. Gerçekten insanlar bu kadar geçim sıkıntısı çekerken, yokluk çekerken, işsizlik çekerken Cumhuriyet Halk Partisinin kendi içine dönük tartışmalar yapması kadar anlamsız bir şey olmaz. Partideki gidişattan memnun olmayan kim varsa, partinin zaten tüzüğü açıktır. Bu durumda ne yapılacağı açıktır. O durumda kimse kimseye bir şey söylemez."

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ibrahim

Dünyanın büyük bir değişimde olduğu bu zamanlarda şu zavallı çapsız ezik Chpkk lıların düştüğü Bizans entrikalarını gülerek seyrediyorum. Beter olun hain mankurtlar

İçli dışlı

Önceden ismi değişmeden kolaydı pkk'nın önüne hd'yı ekleyince hdpkk kolay oluyordu şimdi pkk'nın önüne dem koyunca pek yakışıklı olmayacak biz yinede dempkk demeyelim pkk'nın siyasi uzuvlarıyla içli dışlı sıkı fıkı olmasa iyi olur iktidara yürüyüş motivasyonları iyi olumlu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23