• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'nin Müslümanlara düşmanlığı dinmiyor

Yeniakit Publisher
2018-05-15 14:21:00 -
CHP'nin Müslümanlara düşmanlığı dinmiyor

Cumhuriyet Halk Partisi Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, müslümanlara yönelik çirkin iftiralarına devam ediyor.

Yeni Akit: CHP Tunceli milletvekili Hüseyin Aygün, Müslümanlara yönelik iğrenç bir iftirada bulundu. Kişisel Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Dinciler 6. Filo'ya secde ederken, Deniz Gezmiş Filistin kimliğiyle İsrail'e karşı mücadele etmişti.." iftirasını atan Aygün, Mısır'da 2012 yılında seçimle yönetime gelen Muhammed Mursi'nin ABD güdümlü darbeyle indirilmesine ise çok sevinmişti. 2013 yılında Mısır'da gerçekleştirilen darbeyi sevinçle karşılayan darbe sevici Aygün, darbenin hemen ardından attığı tweetlerle de Mursi'ye iğrenç iftiralarda bulunmuştu. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun teyzesinin oğlu olan Hüseyin Aygün, Muhammed Mursi'nin ABD işi darbeyle 2013 yılında yönetimden indirilmesine çok sevinmişti.

KENDİSİNİ KAÇIRAN PKK'LILARLA DOST OLMUŞTU

Seçim bölgesi Tunceli'nin Ovacık ilçesinde 2012 yılında terör örgütü PKK tarafından kaçırılan Aygün, ABD’nin finanse ettiği teröristler tarafından serbest bırakılmasının ardından yaptığı açıklamada, "Oradaki çocuklar gencecik çocuklar, bu ülkenin insanları" demişti. Teröristlerin 'duygusal ve saygılı' olduklarını söyleyen Aygün, "Çok saygılı ve duygusal bir vedaydı. Bana ya Hüseyin abi ya da Hüseyin arkadaş olarak seslendiler. Sıklıkla abi diyorlardı. Ellerinde silah olan insanlar yönünden barış isteğinin dile getirilmesi bence çok önemli. 6-7 kişilik genç bir gruptu. Çok saygılı çocuklardı. 'Burada kardeşlerinin olduğunu sakın unutma abi' dediler. Sarıldılar, öptüler." ifadelerini kullanmıştı.

KILIÇDAROĞLU DA 'İNSANİ' BULMUŞTU

Aygün'ün PKK'yı övücü ifadelerini insani olarak niteleyen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu da teyzesinin oğlu olan Aygün'e destek olarak, “Ne var bunda? İnsani olarak yaşadığı her şeyi anlattı. İnsani bir duruş sergiledi. Kendisinin arkasındayım” demişti.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23