• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’nin koltuk değneğine de bu yakışır! DEVA'ya 'Sarhoş trafiğe çıkan' başkan

Yeniakit Publisher
2022-05-12 11:00:00 -
CHP’nin koltuk değneğine de bu yakışır! DEVA'ya 'Sarhoş trafiğe çıkan' başkan

Teşkilatlanmada büyük sorun yaşayarak ilçelere atayacak başkan bulamayan DEVA Partisi, çareyi alkolik isimlerde bulmaya başladı. Deva Partisi Partisi Mersin il Başkanı olarak alkolden ikinci kez Polis tarafından yakalanarak ehliyetine el konulan Sultan Aydoğan'ı atadı.

Teşkilatlanmada büyük sıkıntı yaşayan Ali Babacan'ın kurduğu DEVA Partisi'nde Mersin'de atanacak başkan bulunamıyor. Toroslar İlçe Başkanlığı görevine uzun zamandır kimseyi bulamayan DEVA Partisi, çareyi alkolik başkanda buldu.

Deva Partisi Partisi Mersin il Başkanı olarak alkolden ikinci kez Polis tarafından yakalanarak ehliyetine el konulan Sultan Aydoğan'ı getirdi. Partililer şaşkınlık oluşturan bu atama bir çok soru işaretlerini yanında getirdi.

Alkol sorunu yüzünden 2 kez ehliyetine el konulduğu iddia edilen başkanın Toroslar'da yaşayan vatandaşların derdine nasıl deva olacağı merak konusu oldu.

Kaynak: Birebir Haber

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafali

Güzel sorun çözer işte alkolle uyuşmuş nesil istemiyorlarmıydı

Musafir

Ne hale geliyor Türkiye görün Mahkeme dün bu parti kurucusu var ya hani 400 Dollar hayinlik Eden serbest bırakmış . Aferin büyük iş becermişler bizde Terör bitermi gravatlı hayinler oldukca kanun da omlardan olunca böyle STK lar pkkli gören bile yok
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23