• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyeye kötü haber! Uyanış Büyük Selçuklu’nun ‘Nizamülmülk’ü kazandı

Yeniakit Publisher
2020-11-22 10:49:00 -
CHP’li belediyeye kötü haber! Uyanış Büyük Selçuklu’nun ‘Nizamülmülk’ü kazandı

CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Muhittin Böcek’e kötü haber geldi. Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ‘Nizamülmülk’ karakterini oynayan Mehmet Özgür, açtığı davayı kazandı.

Günaydın, Antalya Şehir Tiyatroları'ndaki skandalı gündeme getirmiş, mobbing uygulanan tiyatrocuların yaşadıkları büyük ses getirmişti. Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek ve ekibi, kadrolu tiyatroculara eziyet edip işten çıkarmıştı.

Görevden alınan Antalya Şehir Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mehmet Özgür, yerel mahkemeye açtığı göreve iade davasını kazandı. Özgür'ün, kendisiyle birlikte işten çıkartılan arkadaşlarının geri dönmesini talep ettiği ve gerekirse bunun için maaşından feragat edeceği öğrenildi.

Mehmet Özgür, Uyanış Büyük Selçuklu dizisinde ‘Nizamülmülk’ karakterini oynuyor.

Kaynak: Sabah

 

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SHADOW

Dönemin Mekke’li “MÜŞRİK”leri Ne Yapmışsa, Günümüzün Mekke’li “MÜŞRİK”leri de Aynısını Yapıyor Yapmaya da Devam Edecek...İşçi-Emekçi, Hak-Hukuk, Eşitlik-Özgürlük Edebiyatı Yapacaksın, Bir Kaç Koltuk Daha Kapabilmek İçin Binbir Surata Döneceksiniz Bin Takla Atacaksınız Bunun İçin Güzellemeler Yapacaksınız Daha Fazla İleri Gidip Olmayan “ŞEREF”inizi V “NAMUSU”nuzu da Ortaya Koyacaksınız Ama Bir Bakıyorsunuz Bunlardan “ESER” Miktarda Bile Yok...CHP=ZULÜM Demektir... Bunu Artık Öğrenin Bilin Bir İnsan 7’sinde Neyse 77’sinde de Aynıdır Değişmezler...

hasan

film karakterleriyle yaşıyorsunuz 
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23