• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP’li belediyeleri teftiş korkusu sardı

Yeniakit Publisher
2017-12-11 12:10:00 - 2017-12-11 12:19:29
CHP’li belediyeleri teftiş korkusu sardı

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen CHP'li belediyelere çevrildi.

CHP'li Ataşehir Belediye Başkanı Battal İlgezdi'nin görevden uzaklaştırılmasının ardından gözler, yolsuzluk iddialarıyla gündeme gelen CHP'li belediyelere çevrildi. Özellikle İstanbul ilçe belediyelerinde müfettiş telaşı yaşanıyor. CHP Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Seyit Torun, İstanbul Kartal'da müfettiş incelemesi sürdüğünü, Muğla ve Edirne belediyelerinin ise bugünden itibaren rutin teftişe gireceğini kaydetti. Kemal Kılıçdaroğlu ise MYK'da "Hesapları benimle, benimle hesaplaşsınlar. Bütün belediye başkanlarımıza sahip çıkacağız" dedi.

BEŞİKTAŞ'A SESSİZ KALDI

Her fırsatta CHP'li belediyelerin ranta izin vermediğini savunan Kemal Kılıçdaroğlu, Ataşehir belediyesinin yanı sıra daha önce Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar'la ilgili ortaya atılan yolsuzluk iddialarına da sessiz kalmıştı.

Hazinedar'la ilgili yolsuzluk iddialarının ardından, CHP milletvekilleri İlhan Cihaner, Bülent Kuşoğlu ve Oktay Sındır'ın hazırladığı yolsuzluk dosyası Kılıçdaroğlu'na sunulmuş ancak CHP lideri dosyayı sümenaltı etmiş, "Hep iddia var. Rüşvet belgesi yok" demişti.

 

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23