CHP'den provokasyon! Yeni bakanların yemini öncesi kürsüyü işgal ettiler
Adalet ve İçişleri Bakanlıklarına atanan yeni isimlerin TBMM’deki yemin töreni öncesinde, CHP’li milletvekilleri kürsüye yönelerek skandal bir şekilde protesto girişiminde bulundu. Akın Gürlek ile Mustafa Çiftçi ise AK Parti sıralarındaki vekillerin oluşturduğu koridor eşliğinde kürsüye çıkarak yeminlerini etti.
Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığına atanan yeni bakanların Meclis'teki yemin töreni öncesi CHP'liler kürsüyü işgal etmeye kalktılar. Akın Gürlek ve Mustafa Çiftçi, AK Partili vekillerin çemberi içinde yemin ettiler.
Adalet Bakanlığı ve İçişleri Bakanlığına atanan yeni bakanların Meclis'teki yemin töreni öncesi CHP'liler kürsüyü işgal edip provokasyona kalkıştı.
CHP'nin tahriklerine karşı AK Partili vekillerde kürsü işgalini önlemek için Adalet Bakanı Akın Gürlek'in TBMM'deki yemin töreni sırasında ona kalkan oldu.
Kürsü işgalinin ardından yeni Adalet Bakanı Akın Gürlek ve İçişleri Bakanı Mustafa Çiftçi yemin ederek göreve başladı.
CHP'li isimler kavga çıkardı
TBMM Genel Kurulu'nda yeni bakanların yemin töreni sırasında CHP'li vekiller kürsüyü işgal etmeye çalışarak provokasyon yaptı. Meclis’te çıkan arbedede CHP'li Mahmut Tanal ile AK Partili Osman Gökçek’in kavga ettiği anlar yer aldı.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan kararname uyarınca Adalet Bakanlığına atanan Akın Gürlek ile İçişleri Bakanlığına atanan Mustafa Çiftçi, yemin etmek üzere TBMM Genel Kuruluna geldi. Anayasa’nın 106. maddesi gereğince görevlerine başlamak için kürsüye yönelen bakanlar, CHP grubunun organize provokasyonuyla karşılaştı.

