• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP'den kendi çapında bir hizmet daha

Yeniakit Publisher
2021-02-09 17:33:00 -
CHP'den kendi çapında bir hizmet daha

CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kente 10 metrelik bozayı heykeli yapacaklarını açıkladı. Özcan, "Berlin'in ve Moskova'nın simgesi ayı. Onlar ayıya sahip çıkıyor da biz kendi ayımıza neden sahip çıkmayacağız. Bunda garip olan, tuhaf olan ne? Ayıya niye sahip çıkmıyoruz? Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum" dedi.

CHP'li belediyelerin heykel yapımı ve açılışlarına bir yenisi daha eklenecek. Yerel bir gazeteye açıklamalarda bulunan CHP'li Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, kente 10 metrelik bozayı heykeli yapacaklarını duyurdu. 

"Belediye olarak görevimiz"

Ayının Bolu'nun simgesi olduğunu ve bunun Bolululara hakaret olmadığını söyleyen Özcan, "Şehrin uygun bir noktasına yerleştireceğiz. Boz ayımıza sahip çıkmamız belediye olarak görevimiz.

Ayıya niye sahip çıkmıyoruz?

Berlin'in ve Moskova'nın simgesi ayı. Onlar ayıya sahip çıkıyor da biz kendi ayımıza neden sahip çıkmayacağız. Bunda garip olan, tuhaf olan ne? Ayıya niye sahip çıkmıyoruz? Ben bunu anlamakta güçlük çekiyorum. Eğer Bolu turizm şehri olacaksa, bu tür heykellere, anıtlara alışmamız lazım" dedi.

Sonraki hedef Bolu mandasının heykeli

Özcan ayrıca şehri turizm merkezi yapmak için önümüzdeki yıllarda Bolu mandasının heykelini de yapabileceklerini söyledi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mustafa

Üretimde anlayış hatası. Boş işlerin partisi CHP. Düzelmesi imkansız gibi.

EFE

eee normaldir KENDİ HEYKELİNİ YAPACAK BAŞKAN??
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23