• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

CHP Genel Merkezine Filistin afişi! Bu kez aynı hataya düşmediler ama...

Yeniakit Publisher
2021-05-18 18:03:00 - 2021-05-18 19:58:41
CHP Genel Merkezine Filistin afişi! Bu kez aynı hataya düşmediler ama...

CHP Genel Merkez binasına Filistin'e destek için bir afiş asıldı. Geçtiğimiz yıllarda hazırladığı benzer afişinde Mustafa Kemal'in olmayan sözü ile yanlış ülke bayrağı kullanarak hata üstüne hata yapan CHP yönetimi, bu sefer aynı yanlışa düşmedi.

 Yeniakit.com.tr 

CHP Genel Merkez binasına Filistin'e destek afişi asıldı. Bundan 3 yıl önce yine benzer bir afiş hazırlayan CHP yönetimi, Mustafa Kemal'in gerçekte olmayan, 'Kabe'nin tek taşına dokunulursa bütün ordumu gönderirim' sözlerini kullanmıştı. Filistin'e destek mesajında Kabe'ye ilişkin bir ifadenin kullanılması şaşkınlıkla karşılanırken, 'CHP Kabe'yi Filistin'de sanıyor' yorumlarınının yapılmasına sebep olmuştu. Afişte yer alan akılalmaz yanlışlardan birisi de Filistin'e destek mesajı verilmek istenirken Ürdün bayrağının kullanılması olmuştu.

İşte o afiş

Bu sefer aynı hataya düşmediler ama...

Bugün CHP Genel Merkez binasına asılan afişte ise aynı hatalar yapılmadı. Kullanılan 'doğru' Filistin bayrağında Mustafa Kemal'in olmayan 'Kabe' sözü de yer almadı. Bayrakta kullanılan yazı Peygamber Efendimiz Hazreti Muhammed'in (SAV), "Zulme sessiz kalan dilsiz şeytandır." Hadis-i Şerifi'ydi. 3 yıl önceki afişe Mustafa Kemal'in sözlerini yazıp altına da imzasını atan CHP yönetimi, bugün kullandığı yazıda ise sözün Efendimiz'e (SAV) ait olduğunu belirtmedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

saçma haber yazamayin

ha kabe ha kudüs ne fark eder?

TC Bursa

Akit siz ne istiyorsunuz?Şu anda muhalefet Filistin'e destek veriyor. Onun altında başka bir şey çıkarmaya çalışıyorsunuz. Sizin gibiler varken bu ülkenin düşman aramasına gerek yok.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23