• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği bina taşınıyor!

Yeniakit Publisher
2019-09-17 15:50:00 - 2019-09-17 15:56:47
Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği bina taşınıyor!

Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği İstanbul’daki Suudi Arabistan Konsolosluğu, Sarıyer'deki ABD Konsolosluğu'nun yakınına taşınacak.

Cemal Kaşıkçı cinayetinin işlendiği İstanbul'daki Suudi Arabistan Konsolosluğu taşınıyor. Konsolosluğun yeni adresi Sarıyer'de ABD Konsolosluğu'nun yakınında olacak.

Yeni binada güvenlik önlemlerinin artırılacağı, çevresinin kapalı olacağı ifade edildi.

Habertürk'ün haberine göre satış fiyatı belli değil. Ancak binanın normal değerinin 3'te biri fiyatına satıldığı belirtildi.

Bina mühürlenebilir

Hukuk uzmanlarına göre orası halen bir cinayet mahalli. Bu nedenle Suudilerin taşınması halinde İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, ayrıntılı delil toplama için söz konusu binayı bir süreliğine mühürleyebilir.

Cinayetin üzerinden neredeyse bir yıl geçti

Suudi gazeteci Cemal Kaşıkçı'nın İstanbul Başkonsolosluğunda öldürülmesinin ardından neredeyse bir yıl geçti. İstanbul başsavcılığının Kaşıkçı'nın öldürüldüğü 2 Ekim tarihinden önce iddianameyi tamamlaması bekleniyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

O BINA TAMAMEN YIKILSIN, PARASI DA SUUDI KRALIYET AILESINDEN ALINSIN!

abdullah

Bu bina Kaşıkçı Vakfı tarafıondan satın alınıp BU KATLİAMI UNUTTURMAYACAK VE BASIN ŞEHİTLERİ MÜZESİ OLARAK KALICI ANIT BİNA OLMALI.... varoldukça SUUD/BAE/MISIR vs ın islam davası ile ilgisi olmadığı ABD/CİA-İSRAİL kuklası ve zulüm taklitçileri olarak daima hatırlanmalı...ta ki oranın müslüman halkları bu münafıkları alaşağı edene kadar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23