• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert 'Libya' cevabı!

Yeniakit Publisher
2020-01-18 21:35:00 - 2020-01-18 21:47:31
Çavuşoğlu'ndan Yunanistan'a sert 'Libya' cevabı!

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Nikos Dendias'a çok sert Libya yanıtı verdi. Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Yunanistan’ın Hafter’i ülkesine çağırması ve kendi ulusal gündemini ön plana çıkarması Libya’ya barış getirme yönündeki çabaları sabote ediyor.'' ifadelerini kullandı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Yunan mevkidaşı Nikos Dendias'a çok sert Libya cevabı verdi. Çavuşoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, ''Yunanistan’ın Hafter’i ülkesine çağırması ve kendi ulusal gündemini ön plana çıkarması Libya’ya barış getirme yönündeki çabaları sabote ediyor.'' ifadelerini kullandı.

Yunan Dışişleri Bakanı Nikos Dendias'ın, ''Yunanistan bölgenin ve Libya'nın çıkarlarına uygun hareket etmektedir.'' açıklamasına yanıt veren Mevlüt Çavuşoğlu, ''Yunanistan’ın Hafter’i ülkesine çağırması ve kendi ulusal gündemini ön plana çıkarması Libya’ya barış getirme yönündeki çabaları sabote ediyor. Bu beyhude çabaların bir sonuç vermeyeceğini, boşa kürek çektiklerini Yunan dostlarımıza hatırlatmak isteriz.'' açıklamasında bulundu.

'''Düşmanımın düşmanı dostumdur' mantığıyla hareket ediyorlar"

Mevlüt Çavuşoğlu, Yunanistan'ın meşru olmayan darbeci Hafter ile ilişki kurup meşru hükümetle diyaloğu kestiklerini belirtti.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Taş gediğine yerleşmiş

Başka söze gerek yok

Eyman

Düşmanlıkları kuyruk acısındandır. Kuyruk yetmedi, artık yılanın başı ezilmeli.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23