• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çavuşoğlu, Türk muhabirin sorusuna cevap veremeyen Alman mevkidaşına müdahale etti

Yeniakit Publisher
2019-10-26 17:44:00 - 2019-10-26 17:45:04

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, ortak basın toplantısında Türk muhabirin sorusu karşısında zorlandığı gözlenen ve bir süre duraksayan Alman mevkidaşına "Hadi cevap ver" der gibi el işareti yaptı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Alman mevkidaşı Heiko Maas ile bugün Ankara'da bir görüşme yaptı. Randevunun ardından iki bakan kameralar karşısına geçti.

Türk muhabirden zor sorular

İkili kısa bir açıklama yaptıktan sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Bu esnada Türk muhabirlerden biri, Almanya Dışişleri Bakanı'na "Güvenli Bölge için finansman desteği verdiniz mi, dörtlü görüşme için Cumhurbaşkanı Erdoğan sınır illerini tavsiye etti. Yer noktasında bir karara varılmış mıdır, Yabancı DEAŞ'lılar konusunda Almanya kendi vatandaşları olan DEAŞ'lıları geri almayı düşünüyor mu?" sorularını yönetti.

Bekleyince Çavuşoğlu müdahale etti

Bu soru karşısında kısa süreli duraksayan Almanya Dışişleri Bakanı'na Mevlüt Çavuşoğlu müdahale etti. Mevkidaşına dönen Çavuşoğlu, "Hadi cevap ver" der gibi el işareti yaptı.

Net cevap veremedi

Çavuşoğlu'nun uyarısı sonrası konuşmaya başlayan Almanya Dışişleri Bakanı, kendisine yöneltilen sorulara net bir cevap vermekten kaçındı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ömer

Ne cevap verebilir hiç ama hazıra konmayı sömürmeyi iyi bilirler bu deaş lılar bizim başımıza bela olmadan hemen gönderilmeli

Muhtesem

Ne yapalım bu bu ne ya ya haber mi zafer mi kazandık.. adamlar yitrinlik iş yapmıyor.. kapalı kapılar ardında işlerini yapıyor büyük devletler kapalı kapılar ardında işlerini görür küçüklerde dedikodusunu yapar.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23