• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Canım dediklerimiz bizi can evimizden vurdu

Yeniakit Publisher
2013-12-29 21:01:01 - 2013-12-30 09:23:07
Canım dediklerimiz bizi can evimizden vurdu

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık, “canımız” dediklerinin kendilerini canevinden vurmaya kalktıklarını belirterek, “Neymiş? ‘AK Parti yolsuzluklara bulaşmış...’ AK Parti’nin varlık amacı yolsuzlukla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele” dedi. Işık, partisinin il danışma meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, AK Parti teşkilatlarında yer aldığı için kendini şanslı hissettiğini belirterek, AK Parti’nin kuruluşundan bu yana yaşadığı gelişmeleri anlattı.

KOCAELİ - Vatandaşların artık oyuna gelmediğini ifade eden Işık, İstanbul merkezli operasyonun “sinsi” şekilde yapıldığını kaydetti.

“Canımız’ dediklerimiz bizi canevimizden vurmaya kalktı” diyen Işık, “Demek ki daha dikkatli ve uyanık olmak durumdaymışız. Neymiş? ‘AK Parti yolsuzluklara bulaşmış...’ AK Parti’nin varlık amacı yolsuzlukla, yoksullukla ve yasaklarla mücadele. AK Parti, yolsuzluklarla mücadele etmeseydi, 3 dönem oyunu artırarak üst üste bu milletten iktidar yetkisi alamazdı. Bu millet, yolsuzlara, hırsızlara 3 dönem iktidar vermez. Her partide yanlış yapanlar olabilir. Tüyü bitmemişin hakkını yemek isteyenler olabilir, belki yemiş olan da olabilir, tavrımız net. Tüyü bitmemişin hakkını yiyenin burnundan fitil fitil gelsin” şeklinde konuştu.

Işık, soruşturmayı yürüten cumhuriyet savcısının başsavcıya bilgi vermediğini dile getirerek, şöyle devam etti:

“Savcı, suçladığı kişinin kendisine veya avukatına neyle suçlandığını söylemiyor da dosyadaki iddiaları gizlice medyaya servis ediyorsa, buna ‘yolsuzluk operasyonu’ diyebilir miyiz? Biz buna ‘savcı kahramandır, yolsuzlukla mücadele ediyor’ diyebilir miyiz? Önce iddia makamı, iddiasını en açık şekilde suçladığı kişiye gösterir. Basına iddialar sızdırılarak itibarsızlaştırma operasyonu yapıyorsun, sonra da ‘Ben yolsuzlukla mücadele ediyorum’ diyorsun, hiç kusura bakma, senin yaptığın iş, yolsuzlukla mücadele değil, senin yaptığın operasyonu biz bilemeyecek değiliz. Senin yaptığın iş, siyaseti dizayn operasyonudur. AK Parti’yi yıkamadınız, bu siyaseti dizayn operasyonunu artık millet yemiyor. ”

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23