• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Çanakkale'de idamlıklara operasyon

Yeniakit Publisher
IHA Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Çanakkale'de idamlıklara operasyon

Şehitler diyarı olarak bilinen Çanakkale'de terör örgütlerinin ve mafyanın büyük gelir kaynağı zehir tacirlerine yönelik operasyon düzenlendi.

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından İl Merkezi ve Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilen operasyonlar neticesinde şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda 71,20 gram skunk maddesi, 44,99 gram kokain maddesi, 1,94 gram esrar maddesi, sentetik ecza maddesi, 4 adet kenevir bitkisi, 2 hassas terazi, 3 grinder (öğütücü), uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen yaklaşık 500 kilitli poşet, uyuşturucu madde ticaretinde kullanıldığı değerlendirilen streç film, yaklaşık piyasa değeri yaklaşık 150 bin TL olan kenevir bitkisi yetiştirmede kullanılan kabin, piyasa değeri yaklaşık 35 bin 000 TL olan 2 adet led aydınlatma, piyasa değeri yaklaşık 15 bin 000 TL olan iklimlendirme cihazı, 3 adet 500 ml ve 4 adet 250 ml sıvı bitki gübresi ele geçirildi.

Gerçekleştirilen operasyonlar sonucunda 11 şüpheli şahıs yakalanırken, 3 şüpheli uyuşturucu madde ticareti yapmak suçundan tutuklandı.

Vatandaş idam istiyor

Milletin evlatlarını zehirleyerek kazandıkları paralarla mafyalara ve terör örgütlerine kazanç sağlayan zehir tacirleri, dünyadaki tüm toplumlar için büyük tehdit. Özellikle gençleri ağına düşüren bu karanlık eller için vatandaşlar; idama varan büyük ve caydırıcılığı kesin cezalarla yargılanmalarını istiyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Ahmet

Yahu zina diye bir suç vardı eskiden. Zinanın cezası vardı Kim kaldırdı Zinayı? bırakın şimdi idamdır şudur budur..

beynamaz

bu pislikleri asalım,beslemeyelim...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23