• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhan Kuzu'dan Lozan paylaşımı: İsmet İnönü sayesinde...

Yeniakit Publisher
2019-07-24 19:30:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Burhan Kuzu'dan Lozan paylaşımı: İsmet İnönü sayesinde...

AK Parti kurucularından olan ve TBMM'nin 22. 23. 24. 26. dönemlerinde milletvekilliği yapan Burhan Kuzu, Lozan Anlaşması’nın 96. yıl dönümü nedeniyle sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

AK Partili Burhan Kuzu, Lozan Anlaşması’nın 96. yıl dönümünde, barış konferansında Türk heyetinin başında olan İsmet İnönü’yü hedef alarak “96 yıl önce bugün, hakkımız olan birçok toprağı İsmet İnönü sayesinde masada bıraktık” dedi.

TBMM Anayasa Komisyonu eski Başkanı Burhan Kuzu Lozan Anlaşması’nın 96. yıl dönümünde önemli bir açıklama yaptı. Kuzu, İsmet İnönü’nün bazı yerleri masada bıraktığını belirtti.

Burhan Kuzu, Tiwtter’da yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Bugün 24 Temmuz. Lozan’ın 96.yıl dönümü. Cephede tarihte örneğine pek az rastlanılan, destansı bir başarıyla sonuçlanmış İstiklal mücadelemizi, masada Lozan ile taçlandıramadık. 96 yıl önce bugün, hakkımız olan birçok toprağı İsmet İnönü sayesinde masada bıraktık.”

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mirliva

Neyi masada bıraktık? Onlara da açıklık getirseniz ya Sayın Kuzu!

İşsiz

Gariban, gündeme yeniden gelebilmek için her şeye saldırıyor. Meclis başkanı adayı dahi olamadım derken mv'den de oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23