• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burhan Kuzu CHP'li o isim için 'Geç de olsa gerçeği gördü' dedi ve tebrik etti!

Yeniakit Publisher
2019-07-12 02:01:00 -
Burhan Kuzu CHP'li o isim için 'Geç de olsa gerçeği gördü' dedi ve tebrik etti!

AK Parti kurucularından Anayasa Profesörü Burhan Kuzu, CHP'li vekil Özgür Özel'in 15 Temmuz'a ilişkin açıklamalarıyla ilgili konuştu.

AK Parti kurucularından olan ve TBMM'nin 22. 23. 24. 26. dönemlerinde milletvekilliği yapan Burhan Kuzu, CHP'nin 15 Temmuz'a yönelik çelişkili açıklamalarıyla ilgili dikkat çeken bir paylaşımda bulundu.

Burhan Kuzu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "CHP’li Özgür Özel, “15 Temmuz tiyatro değil, bal gibi kanlı bir darbe girişimiydi” demiş. Bugüne kadar Kemal bey başta olmak üzere CHP, 15 Temmuz’a kontrollü darbe ve tiyatro diyordu. Anlaşılan o ki, CHP geç de olsa gerçeği görmeye başlamış. Sevindirici bir gelişme. Bravo Özgür" dedi.

 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Bilal

Hocam bu chp nin bir oyunu inanmayin bunlar erken secim icin yatifim cok dikatli olmaniz lazim sizi yongaya milletide oyuna getiriyorlar bu seytani oyuna gelmeyiniz

nostalji

15 Temmuz hakkında CHP lileirn fikri ve görüşü Burhan KUZU veya Akpliler gibi olmak zorunda değil.Burhan Kuzuya şunu sormak lazım: ABD CIA si dünya çağında eylemleri yaparken şu soruyu sorarmış BU eylem ABd nin işine gelir mi? Kimin daha çok işine yarar. ? Sayın Kuzu Abd nin başarısızlıkla sonuçlanacak bir işe girmeyeceğini girerse de a ve b planları olduğunu iyi bilir. 15 Temmuzun ABd tarafından yaptırıldığına dair kesin kanıt var ise neden Erdoğan sürekli ABd den Türkiye'ye yatırım yama çağrısı yapmakta ve hala NATO Da kalmaktadır. Biz elbette Burhan Kuzu gii düşünmek zorunda değiliz.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23