• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Burcu Köksal'ın ardından CHP'de bir DEM Parti isyanı daha! 'Şerefsizlere yakın değilim'

Yeniakit Publisher
2024-03-19 16:23:00 - 2024-03-19 16:32:16

CHP'de Burcu Köksal krizinin ardından Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da CHP'nin DEM Parti ile olan ittifakına, 'Şerefsizlere yakın değilim' sözleriyle tepki gösterdi.

Burcu Köksal'ın partide kriz çıkaran DEM Parti isyanının ardından CHP'nin Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Akın da kirli işbirliğine sert sözlerle karşı çıktı.

Akın, yerel seçimlere giden süreçte CHP'nin DEM Parti ile iyice ayyuka çıkan ittifakına ilişkin, "Hain terör örgütü PKK'ya, onun yandaşlarına, ondan beslenenlere, onun yolundan giden şerefsizlere de yakın değilim." ifadeleriyle DEM Parti'ye kapıları kapattı.

CHP'de Burcu Köksal'la başlayan DEM krizi

CHP Afyonkarahisar Belediye Başkan adayı Burcu Köksal, Afyon'daki mitingde yaptığı konuşmada "Seçildiğimde Afyonkarahisar Belediyesi'nin kapıları DEM Parti hariç bütün siyasi partilere açık olacak" demiş ve bu açıklama sonrası CHP Genel Başkanı Özgür Özel, günlerce durumu toparlamaya çalışmıştı.

CHP'nin 'gölge başkanı' Ekrem İmamoğlu ise, "Öyle 'ben belediye başkanı olursam şu partilileri belediyeye almam, şu partililer hariç şunlarla görüşürüz' diyenler ya kendine başka bir iş bulacak ya da başka bir parti bulacak! Öyle yok. Biz insan ayırt etmeyiz kardeşim!" sözleriyle Köksal'a tepki göstermişti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Teoman

Boş boş konuşuyor. Onunla itifak yapan CHP ve onların yolundasın. Onlara En yakınsın.. Oy devşirmeden başka bir şey değildir.

GENÇTÜRK

Ahmet Akının söyledikleri çok doğru ama kendisinin bu konuda samimi olmadığına inanıyırum.Adama o zaman sorarlar:HDPkk(DEM) lilere şerefsiz diyorsun mensup olduğun partinin yöeticileri başta genel başkan olmak üzere HDPKK(DEM) ile kent uzlaşısı adı altında bir çok yerde ittifak yapıyorlar.Peki o zaman bütün TÜRK halkının bildiğini Ahmet Akın bilmiyor mu? ya da gömüyor mu?7 den 77 ye herkesin bildiği gördüğünü Ahmet Akının görmemesi yada bilmemesi mümkün olmadığına göre bunları neden söylemiş olabili?Tabiki seçilmek için. Yoksa CHP den aday olmaz en azından bağımsız aday olur tüm vatandaşların oylarına talip olabilirdi.Peki niçin yapmadı? Çünkü o söylediği sözlere kendi de ininmadığı için.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23