• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bunu yapan insan olamaz! Zehirlenen köpek can çekişerek öldü

Yeniakit Publisher
2019-12-29 14:33:00 - 2019-12-29 14:45:22

Hatay'ın Hassa ilçesinde çekildiği belirtilen bir görüntü izleyenlerin adeta kanını dondurdu. Sosyal medyada paylaşılan görüntüde bir cani, köpeği zehirleyip çukura bıraktı. Zehirlenen köpek acıdan kıvranarak öldü.

Hatay'ın Hassa ilçesi Aşağı Karafakılı köyünde kaydedildiği iddia edilen bir videoda bir köpeğin zehirli iğne ile öldürülerek çukura atıldığı görüntülere yansıdı. Sosyal medyada paylaşılan görüntü dehşete düşürürken binlerce kişi görüntüleri paylaşarak, bunu yapan caninin bir an önce bulunmasını ve cezalandırılmasını istedi.

İnceleme başlatıldı

Aşağıkarafakılı Mahallesi'nde iki hafta önce zehirlenerek öldüğü öne sürülen köpeğin, sosyal medyada görüntülerinin yer alması üzerine Hassa İlçe Jandarma Komutanlığı, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü ve Hatay Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

"Can çekişerek öldü"

Ekipler, köpeğin öldüğü alanda inceleme yaparak sahibi ve mahalleliyle görüşerek olayla ilgili bilgi aldı. Söz konusu köpeğin sahibi Abidin Bövelek, AA muhabirine, iki hafta önce hayvanlarını otlatmaya çıktığında köpeğinin zehirlendiğini öne sürdü. Bunun üzerine yeğenine evden zehirlenmeye karşı iğne getirmesini istediğini dile getiren Bövelek, şöyle konuştu:

"Köpek zehirlenmenin etkisiyle üzüm bağı dikmek için açılan çukura düştü. İğneyi yaptıktan sonra kuyudan çıkardım. Köpek zehirlenmenin de etkisiyle yaklaşık 5-10 dakika sonra can çekişerek öldü. Köpeğimin neden zehirlendiğini bilmiyorum. Yoldan gelirken herhangi bir şey de yemiş olabilir. Kendi köpeğini bir çoban nasıl zehirleyebilir. Bir çobanın köpeği canıyla beraberdir. Bir çoban kalkıp da bile bile kendi köpeğini nasıl zehirler ya. Mantığa sığacak bir şey mi?"
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Sosyal medyada tepki yağdı

Sosyal medyada infiale yol açan görüntülere vatandaşlar sert tepki gösterdi. Kullanıcılar, köpeği zehirleyenlerin en yakında zamanda bulunmasını yetkililerden talep etti.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

oflu baba

JANDARMA KOMUTANI EGER SEN BU ........NU BULMAZ ISEN SENIN DEVLETTEN ALDIGIN MAAS SANA VE COCUKLARINA YEDIGINIZ YEMEKLERE HARAM OLSUN 

Mlym

Şu hayvana acıyı çektiren mahluk nasıl öleceğini düşünsün.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23