• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bülent Arınç'tan Diyarbakır'da dikkat çeken toplantı! Bir araya geldiler

Yeniakit Publisher
2019-11-04 14:04:00 -
Bülent Arınç'tan Diyarbakır'da dikkat çeken toplantı! Bir araya geldiler

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç, Diyarbakır'da katıldığı bir düğünün ardından bazı isimlerle toplantı yaptı.

FETÖ tutukluları ve KHK'lılarla ilgili son günlerde tartışma oluşturan açıklamalar yapan Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Bülent Arınç Diyarbakır'da ilginç temaslarda bulundu.

Eski AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Vahdettin Bahadır’ın oğlu Misbah Bahadır’ın geçtiğimiz hafta gerçekleşen düğününe siyaset dünyasından üst düzey katılım oldu.

Düğüne katılan isimler arasında, Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu üyesi Bülent Arınç, eski bakanlar Hüseyin Çelik ve İdris Güllüce, İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Durmuş Yılmaz, HDP Şanlıurfa Milletvekili Nimetullah Erdoğmuş, eski Milletvekilleri Altan Tan, Halil İbrahim Çelik ve Galip Ensarioğlu da yer aldı.

Diyarbakır'da gerçekleşen düğünde gelin ve damadın nikah şahitliğini Bülent Arınç, Hüseyin Çelik, Durmuş Yılmaz ve İdris Güllüce yaparken, kentte düğün dışında da görüşme trafiği devam etti.

İlginç toplantılar

Arınç ve beraberindeki isimler düğünden önce ilk olarak Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nu ziyaret etti.

Bülent Arınç, İdris Güllüce, Mahmut Yasa, Hüseyin Çelik, Durmuş Yılmaz, Vahteddin Bahadır, Halil İbrahim Çelik’ten oluşan heyet, Vali Güzeloğlu ile görüştükten sonra kapıda hatıra fotoğrafı çektirdi.

Veryansın TV'nin haberine göre, bunun da ötesinde, Bülent Arınç ile, adı yeni parti çalışmalarında da geçen muhalif isimler, düğünden bir gün sonra Radisson Blue Hotel’de özel bir toplantı yaptı.

İddiaya göre, oteldeki saatler süren bu özel toplantı dışında bahse konu isimler Diyarbakır’da 4 gün boyunca farklı temaslarda da bulundu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Kasim

Bu Adam acilim pesinde bunu durdurun

Serap

Eyvah eyvah
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23