• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman?

Yeniakit Publisher
2022-01-17 10:10:00 -
Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman?

17 Ocak kabine toplantısı var mı? Milyonlar kabine toplantısının ne zaman yapılacağını merak ediyor. Salgının seyri, ekonomik gelişmeler gibi pek çok konunun gündeme alınmasının beklendiği kabine toplantısı ne zaman? Kabine toplantısı hangi gün?

Pek çok kişi yeni haftayla birlikte kabine toplantısının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladı. Peki, kabine toplantısı bugün var mı?

Bugün kabine toplantısı var mı? Kabine toplantısı ne zaman?

2022 yılının ilk kabine toplantısı 3 Ocak Pazartesi günü yapıldı. Vatandaşlar bir sonraki toplantının ne zaman olacağını merak ediyor. Genellikle kabine toplantıları iki haftada bir yapılıyor. Bu sebeple 17 Ocak Pazartesi günü kabine toplantısının gerçekleşmesi bekleniyordu ancak bugün Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Arnavutluk ziyareti gerçekleştirecek. Kabine toplantısının ise bu sebeple 19 Ocak Çarşamba günü gerçekleşmesi bekleniyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vatadaş

Yorumunuzu bu alana yazın Cumurbaskanım ve mesuplar sızden rıcam var oncekı gıbı artıs devam edıyor seyahat yasakları gelsın bence gırıs cıkıslar 81 ıl de kapansın bıde sadce ruhsatı olan ışlerı calısın her yer kapasın sadece ruhsalı yerler calısın sokaga cıkma yasagı olsun ama hıc kımse cıkmamak sartıyla sadece calısan ruhsatı olanlar cıksın haftanın bır gun ıhtıyaclar ıcın yasak olmaya bılır gorursunuz artıs var gencler gezıyor hasta olacaklar seyaat yasagı ve gırıs cıkıslar kapansın bıde sadece belgesı olanlar yerler calısın ıs yerlerınde
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23