• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bu hesabı yapamayan Ekrem, İstanbul’u yönetiyor!

Yeniakit Publisher
2021-06-19 14:01:00 - 2021-06-19 15:16:07

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et

Hesap yapmayı bilmeden İstanbul'u yönetmeye kalkışan CHP'li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akit TV'ye yönelik haciz işlemi başlattırdı. İmamoğlu'nun basını susturmaya yönelik girişimine halk sert tepki gösterdi.

 yeniakit.com.tr 

CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, Akit TV'ye açtığı 6 davadan 5'ini kaybederek borçlu duruma düşmesine rağmen kurumumuzu baskı altına almak için haciz işlemi başlattı. Akit TV'ye 6 dava açan CHP'li İmamoğlu, sadece 1'ini kazandı. Kaybettiği 5 davadan 21 bin 500 TL borçlanan İmamoğlu, kendi alacağı olan 20 bin lira için haciz istemesi pes dedirtti. Kaybettiği davalar nedeniyle Akit TV'ye borçlanan CHP'li İmamoğlu, kendi yandaşlarını tatmin etmek için "haciz baskını" yaptırdı. Cuma vakti Akit TV’ye yapılan baskında kurumumuza ait televizyon ve birçok bilgisayara el konuldu.

Halk Akit TV’nin yanında

İBB Başkanı İmamoğlu’nun Akit TV’ye yönelik rezil adımının ardından sol basın da CHP yalakalığı yaparak aldıkları paranın hakkını verdi. Ancak gerçekten basın özgürlüğünü destekleyen halk Akit’in yanında yer aldı. Sosyal medyada birçok vatandaş, Akit TV’ye verdikleri desteği dile getirdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

vatandaş

bırakın bu ŞOVMENİ yahu , bu batı uşağından bir halt olmaz.nokta bu gafile oy veren Süleymancilara yazık lar olsun , gittiler din düşmanını desteklediler.

Memo

Hain olmak böyle birşey
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23