• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Böyle karantina görülmedi! 20 kadınla birlikte otel kapattı

Yeniakit Publisher
2020-03-30 15:57:00 -
Böyle karantina görülmedi! 20 kadınla birlikte otel kapattı

Tüm dünyada yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle karantina uygulanırken, bu konudaki en ilginç haber Almanya'dan geldi. Alman basınında yer alan habere göre Taylan Kralı Maha Vaji­ra­long­korn, koronavirüs tedbirleri çerçevesinde 20 kadın ile birlikte kapattığı otelde kendini karantinaya aldı.

Tayland Kralı Maha Vaji­ra­long­korn, Almanya'nın Bavyera Alpleri'nde 4 yıldızlı bir oteli kapatarak sosyal izolasyona başladı.

Ancak kralın karantina sürecini 20 kadınla birlikte bu otelde geçireceği bilgisi ortalığı karıştırdı.

Otelin sözcüsü, bütün mekanın kral tarafından özel olarak kapatıldığını ve grubun koronaya karşı herhangi bir tehlike oluşturmadığını söyledi.

Otelin kapatılması için kral, bölgedeki yönetimden özel izin aldı.

67 yaşındaki kralın 20 kadınla birlikte karantinada bulunması, Tayland halkını çileden çıkardı. Binlerce vatandaş, sosyal medya üzerinden bu duruma tepkilerini gösterdi.

Ülkede, krala hakaret eden kişiler 15 yıla kadar hapisle cezalandırılabiliyor.

Kral Maha Vajiralongkorn en son Orgeneral Suthida Vajiralongkorn Na Ayudhya ile evlenerek eşine Kraliçe unvanı verdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Corona

Bu virüs hep bu ......sizlardan cikti

Korona

Bu virüs hep bu .....sizlardan çıktı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23