• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bolu'da insanlık dışı billboardlar! CHP'li Tanju Özcan 'son çağrı' diyerek mültecileri tehdit etti!

Yeniakit Publisher
2022-05-18 23:31:00 - 2022-05-19 00:44:12

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, göçmenlere yönelik nefret söylemine billboardlar aracılığı ile devam etti. CHP'li Özcan, kentte üzerinde Arapça ve Türkçe yazı olan afişler astırarak, göçmenleri tehdit etti.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın fitilini ateşlediği mülteci düşmanlığı, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan ile devam etti. Daha önce de ırkçı söylemlerde bulunan CHP'li Özcan bu kez billboardlara astırdığı afişlerle göçmen vatandaşları tehdit etti.

Mültecilere fatura ve nikah işlemlerini de fahiş fiyatlarla uygulayan Özcan, billboardlara, "Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize." yazdırdı.

Mültecileri tehdit etti

Irkçı Özcan, Arapça ve Türkçe yazdırdığı afişte, "Bolu Belediyesi’nden geçici sığınmacılara son çağrı." ifadeleri ile tehditler savurdu. İşte CHP'li Özcan'ın billboardlara yazdırdığı yazı:

Bolu Belediyesi’nden geçici sığınmacılara son çağrı;

Geçici sığınmacılara sesleniyorum; 11 yıl önce ülkemize misafir olarak geldiğinizi söylediniz. Türk milleti de kıt kaynakları ile yılardır size sahip çıkıyor. Artık bu misafirlik fazla uzadı. Ülkemizdeki ekonomik buhranı görüyorsunuz. Gençlerimiz işsiz, aileler açlık sınırının altında yaşıyor. Bu şartlarda artık sizinle paylaşacak ekmeğimiz ve suyumuz kalmadı. Geldiğiniz gibi gitme zamanınız geldi. Artık istenmiyorsunuz, dönün ülkenize.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Sefer

suriyeden gelen aleviler bence de defolsun. Onlar zaten esedcidir, bir tehlike söz konusu degil. Sünniler kalabilir

Allah'ın Aslanları Bitmez

Mazlumlar var amenna ama arsız neydiği belirsiz de çok aralarında özellikle erkekler genç erkekler kadın çocuk ihtiyar başımızın üstünde yeri var ama gençler ya savaşıp memleketlerini kurtaracaklar yada seslerini çıksrmayıp efendi gibi duracaklar zaten kazan kaynıyor birde bunların taşkınlıkları zor zaten hergün herşeye zam başımızda TÜSİAD belası ve onların maşaları Kemalist altılı masa var....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23