• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Bırakın bitmeyi FETÖ yeniden yapılanıyor"

Yeniakit Publisher
2019-09-23 09:56:00 - 2019-09-23 09:57:56
"Bırakın bitmeyi FETÖ yeniden yapılanıyor"

İbrahim Kulular, FETÖ’nün bitmekten ziyade yeni yapılanmalara girdiğini ama çalışmalarla onların da çökertildiğini belirtti.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü görevinden Emniyet Genel Müdür Yardımcılığına getirilen İbrahim Kulular için veda yemeği düzenlendi. FETÖ’nün terör ve istihbarat örgütü olduğunu ilk söyleyen kişilerden biri olduğunun altını çizen Kulular “Ben hâlâ bu iddiamın peşindeyim. Bu örgüt, yurt dışında 132 ülkede hâlâ faal, hâlâ ticaret yapıyor, hâlâ okulları açık, hâlâ toplantılar yapıp ve en kötüsü de Türkiye aleyhinde kulis yapmaktadır. Bu sebeple böyle bir örgütün bitmesi an meselesi olamaz. Mücadelemizin sonuna kadar süreceğinden hiçbir şüpheniz olmasın. Sonuna kadar mücadelemiz devam edecek. Böyle bir örgütün, ülkenin bütün kollarına yayılmış, bütün sivil kuruluşlar dâhil toplumda her yere yayılmış bir örgütle mücadeleyi sonuna kadar sürdüreceğiz” dedi.

Sonuna kadar mücadele edeceğiz

Kulular, FETÖ’nün bitmekten ziyade yeni yapılanmalara girdiğini ama çalışmalarla onların da çökertildiğini söyleyerek sözlerine şöyle devam etti:

Geçen ay bildiğiniz gibi altı aylık teknik ve fiziki takip sonucunda Kayseri’de FETÖ’nün yeniden yapılanmasını çökerttik. Burada yeniden il imamı, memur imamı, mühendis imamı ve ablalar atamışlar. Bu operasyonda büyük bölge imamı olarak adlandırdığımız 27 kişiyi aldık, 19’u tutuklandı ve diğerleri de adli kontrol aldılar. Bitmeyi bırakın yeniden yapılanmaları var ve biz kriptolar dâhil hepsine yönelik sonuna kadar kararlılıkla mücadelemizi devam ettireceğiz.

Altı ilde 27 kişi yakalanmıştı

Kayseri’de yürütülen FETÖ soruşturması kapsamında, İç Anadolu Bölgesi’nde örgüt faaliyetlerini sürdürdükleri, firar edenlere sahte kimlik temin ettikleri, örgüte yeni eleman kazandırmaya çalıştıkları iddiasıyla temmuz ayında altı şehirde 27 kişi gözaltına alınmıştı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ahmet

bu tur deneyimli insanlardan akil adam olarak yararlanmaya devam etmek zorundayiz

Ahmet

Rusyanın yaptığını yapın adam yollayıp geberttirin hepsini
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23