• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir zamanlar Türkiye'de forma giymişti! Kamerun'da 100 bin kişiye yardım edecek

Yeniakit Publisher
2020-04-17 03:42:00 - 2020-04-17 07:18:13
Bir zamanlar Türkiye'de forma giymişti! Kamerun'da 100 bin kişiye yardım edecek

Bir dönem Türkiye'de de forma giyen Kamerunlu eski futbolcu Samuel Eto'o'nun, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında ülkesindeki 100 bin kişiye yardımda bulunacağı açıklandı.

Samuel Eto'o Vakfından yapılan açıklamada, koronavirüs salgınıyla mücadele kapsamında Kamerun'un Douala, Buea, Yaounde ve Bafoussam şehirlerinde yaşayan 50 bin kişiye gıda, sabun ve dezenfektan yardımında bulunulacağı belirtildi.

Başta taksi sürücüleri olmak üzere 50 bin kişiye ise maske dağıtılacağı ifade edildi.

Kamerundaki vakalar

Salgın nedeniyle ülke sınırlarını kapatan ve spor aktivitelerinin askıya alındığı Kamerun'da şu ana kadar 820 kişide Kovid-19 tespit edildi, 12 kişi hayatını kaybetti.

4 yılın afrikalı futbolcusu seçildi

Kariyeri boyunca Barcelona, Inter, Chelsea gibi önemli takımlarda forma giyen ve 4 kez yılın Afrikalı futbolcusu seçilen Eto'o, Türkiye'de ise Antalyaspor ile Konyaspor'da görev yapmıştı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

ali

Allah cömerrt kullarına iki dünyada da kolaylık sağlasın, kat kat fazlasını versin mutluluğun da bereketin de.... bizdeki cimri hormonlu holdingler ve ruhu fakir zenginler ibret almalı
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23