• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bir yanda gerçek bir yanda yalan! İşte Akit’e yapılan montajlı ve organize saldırı

Yeniakit Publisher
Haber Merkezi Giriş Tarihi: Güncelleme Tarihi:
Bir yanda gerçek bir yanda yalan! İşte Akit’e yapılan montajlı ve organize saldırı

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek’in yaşadığı elem verici kazanın ardından Akit’in haberi montajlanarak sosyal medyada adice ve alçakça servis edildi. Toplumu galeyana getirmek isteyen trol ordusu da söz konusu montajlı görsel üzerinden sosyal medyada Akit’e yönelik saldırı başlattı.

 yeniakit.com.tr 

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinin havuzunda elektrik çarpması sonucu ağır yaralandı. Hastaneye kaldırılan Zeyrek 3 günlük yaşam mücadelesini kaybetti ve dün akşam saat 17:05’te yaşamını yitirdi.

yeniakit.com.tr, diğer tüm haber siteleri gibi Zeyrek’in yaşadığı kazayı olay günü gece saatlerinde haberleştirdi. Haberde, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek hastaneye kaldırıldı! Çarpıldığı ortaya çıktı” başlığı kullanıldı. Ayrıca spotta, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik çarpması sonucu yaralandı. Hastanede tedavi altına alınan Zeyrek'in durumunun ağır olduğu belirtildi.” ifadesine yer verildi.

ALÇAKÇA MONTAJLANIP SERVİS EDİLDİ

Akit’in haberi üzerinden adice algı operasyonuna kalkışan troller, montajlanmış görseli sosyal medya hesaplarından servis etti. Montajlanmış haberde, “Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Ferdi Zeyrek, evinde elektrik çarpması sonucu Manisa Celal Bayar Üniversitesi Hafta Sultan Hastanesi'nde tedavi altına alınan CHP'li Zeyrek’in geberdiği öğrenildi.” denildiği yalanı ortaya atıldı. İftiracıların montajladığı görüntüler başta Oda TV ve  Halk TV gibi operasyonel haber siteleri olmak üzere, sol tandanslı ve CHP yandaşı gazeteler tarafından da yayıldı.

ORGANİZE SALDIRI BAŞLATILDI

Akit’in haberinde hiçbir zaman yer almayan bu ifadeler üzerinden sosyal medyada ve Kemalist gazetelerde kurumumuz hedef gösterildi ve linç kampanyası başlatıldı. Edilen ağır küfürlerin ve ölüm tehditlerinin yanı sıra, gazete binasının basılması çağrısı yapan solcular, bu montaj saldırının amacını gözler önüne serdiler!..

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

YORGUN DEMOKRAT

HAH SEN GÖRDÜN YANİ O GÜNLERİ!!DELİ FESLİ'DEN OKUDUYSAN O TARİHİ O BAŞKA....

kardeş

Akit in böyle geberdili meberdili haber yaptığına inananlar ancak chp li mongollardır.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23