• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bilinçsiz anneler çocuklarını ateşe atıyor: Sosyal medyadaki büyük tehlike!

Yeniakit Publisher
2021-04-19 02:37:00 -
Bilinçsiz anneler çocuklarını ateşe atıyor: Sosyal medyadaki büyük tehlike!

Sosyal medya kullanıcısı bilinçsiz anneler, yaşlarından büyük giydirdikleri, adına 'çocuk modası' denilen akımla, henüz gelişim çağındaki evlatlarını ateşe atıyor.

 Yeniakit.com.tr 

Sosyal medya, bilinçsiz kullanım söz konusu olduğunda, birçok olumsuzluğu da beraberinde getiriyor. Onlardan birisi de annelerin çocuklarını yaşlarından büyük giydirerek, fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşması.

Hollywood'dan yol çıkıp dünyaya yayıldı

Hollywood’da ünlülerinin başlattığı küçük çocukları yetişkin gibi giydirme akımı, bir moda haline dönüşerek, ülkemizde de yaygınlaştı. Uzmanlara göre hızla yayılan bu akım son derece tehlikeli.

Yaşına uygun olmayan fotoğraflarla sosyal medyada paylaşmak doğru değil

Küçük yaşlardaki kız çocuklarının yetişkin bir kadın gibi giydirilmesinin, onların ruhsal gelişimini olumsuz etkilediğini belirten uzmanlar, yetişkin gibi giydirilen çocukların sosyal medyaya konulan fotoğraf ve videolarını doğru bulmuyor. Çocukların, özellikle oyun çağında iken rahat ve çocuksu kıyafetler giydirilmesinin önemine dikkat çeken uzmanlar, çocuklarımız ile iletişimimizi sıkı tutarak gerek davranış gerek giyim kuşam tercihleri bakımından doğru eğitmeliyiz diyor.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Unisex' kıyafetlerde cinsel yönelimi etkiliyor

Yine uzmanlara göre; çocuklara, Unisex tabir edilen 'her cinsiyete uygun' kıyafetler giydirmek de onların cinsel kimliğini tanımalarında sorunlar yaşatıyor.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

jack

çocuk modası deyil ...luk yolcusu

hsyn2802

Bu olaylarda sadece anneye neden yükleniyonuz bu suç sadece anna müsvettelerin değil babaların yani kısaca aile büyüklerinin kabahati... Erkek erkek olmayı erkek olma vasvını bilse bunlar yaşanmaz fakat çoğu erkek erkeğin e si bile etmez...
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23