• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Beşiktaş menajeriyle görüşmelere başladı!

Yeniakit Publisher
2018-06-03 10:29:00 -
Beşiktaş menajeriyle görüşmelere başladı!

Beşiktaş yönetimi, Meksika kulübü Tigres'le sözleşmesi biten Andre Pierre Gignac'ın menajeriyle görüşmelere başladı.

Negredo ve Vagner Love ile yolları ayırmayı planlayan Siyah- Beyazlı yönetim Meksika kulübü Tigres ile sözleşmesi biten ve bonservisi elinde bulunan Gignac'ı listenin ilk sırasına aldı. Yönetim geçen sezon da Fransız oyuncuyu çok istemiş ancak bu transfer gerçekleşmemişti.

AVRUPA'YA DÖNMEK İSTİYOR

Futbol hayatına Avrupa'da devam etmek isteyen Gignac için ilk adımı atan yöneticiler oyuncunun menajeriyle bir görüşme gerçekleştirdi. Bu görüşmede Fransız golcü için yıllık 2.5 milyon Euro önerildi.

SON 3 SEZONDA 77 GOL ATTI

Meksika ekibi Tigres'te 3 sezondan beri oynayan Gignac geçen sezon oynadığı 42 resmi karşılaşmada fileleri 18 kez havalandırdı. Fransız golcü 3 sezonda ise toplam 77 gol atarak takımına büyük katkı sağladı.

MENAJER İMZA PARASI İSTEDİ

Beşiktaş Yönetimi'nin yıllık 2.5 milyon Euro teklifini değerlendirmeye alan Gignac'ın menajerinin 2 milyon Euro imza parası istediği öğrenildi. Yönetimin bu rakamı aşağı çekmeye çalıştığı öne sürüldü. (Takvim)

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23