• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

"Beni daha önce iki defa darp ettiler. En sonunda karşılaştık"

Yeniakit Publisher
2018-05-08 22:37:00 -
"Beni daha önce iki defa darp ettiler. En sonunda karşılaştık"

Samsun'un Atakum ilçesinde bir kişinin öldüğü, ikisi üniversite öğrencisi dört kişinin yaralandığı silahlı saldırıyla ilgili  gözaltındaki zanlı çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet Bürosu ekiplerinin  yürüttüğü çalışma sonucu Lütfü Güler'i öldürdüğü, Selçuk Yapıcı, Mevlüt Aygün ile  üniversite öğrencileri Hatice Çelikkaya ve Songül Köse'yi yaraladığı iddiasıyla  Körfez Mahallesi'ndeki adreste yakalanan Ramazan Akbulut'un emniyetteki işlemleri  tamamlandı.

Adliyeye sevk edilen zanlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Akbulut'un emniyetteki ifadesinde, "Aramızda husumet vardı. Beni daha önce iki defa darp ettiler. En sonunda karşılaştık ve beni tahrik ettiler. Ben de  vurdum." dediği belirtildi.

Turgut Özal Kız Öğrenci Yurdu kavşağında 6 Mayıs'ta düzenlenen silahlı  saldırıda hafif ticari araçta bulunan Lütfü Güler yaşamını yitirmiş, Mevlüt Aygün  ile Selçuk Yapıcı yaralanmış, onlara yardım etmeye çalışan üniversite öğrencileri  Hatice Çelikkaya ve Songül Köse de açılan ateş sonucu yaralanmıştı. Saldırıyı  gerçekleştirdiği iddiasıyla aranan Ramazan Akbulut 7 Mayıs'ta yakalanmıştı.


ÖNE ÇIKAN VİDEO

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23