• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belge sahte çıktı! Gaziantep Valiliği'nden DEVA Partisi'ne suç duyurusu açıklaması

Yeniakit Publisher
2022-05-11 23:58:00 - 2022-05-12 00:05:22
Belge sahte çıktı! Gaziantep Valiliği'nden DEVA Partisi'ne suç duyurusu açıklaması

Gaziantep Valiliği, DEVA Partisi hakkında belgede sahtecilik yaptıkları gerekçesi ile suç duyurusunda bulunacaklarını açıkladı.

 Yeniakit.com.tr 

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, 21 Mayıs Gaziantep mitingine ilişkin Gaziantep Valiliği'ni mitinge engel olmakla suçladı.

Babacan, "Valilik önce uygun dedi, ardından uygun değil diye izin vermedi. Talep ettiğimiz 4 yeri de kabul etmedi." dedi. DEVA Partisi'nin resmi Twitter hesabından da valiliğin izin verip vazgeçtiğini gösteren bir belge paylaşıldı.

Valilikten açıklama geldi!

Gaziantep Valiliği açıklamasına, "2911 Sayılı Toplantı ve Gösteri Yürüyüşleri Kanunu’nun Uygulanmasına Dair Yönetmeliğin 3. Maddesi gereğince açık yer toplantı alanları ve yürüyüş güzergâhları Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde grubu bulunan siyasi partilerin il ve ilçe temsilcilerinin, güzergâhın geçeceği il ve ilçe belediye başkanlarının, en çok üyeye sahip üç sendikanın ve kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşlarının görüşleri alınarak her yıl ocak ayında Valiliğimiz tarafından belirlenmektedir." hatırlatması ile başladı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

'Talebin uygun bulunmadığına dair cevap verilmiştir'

"2022 yılında 17.01.2022 tarih ve 47753 sayılı Olur ile açık yer toplanma alanı olarak Çakmak Mahallesi Tur Otobüsleri Park Alanı belirlenmiş ve Valiliğimiz Resmi Web Adresi’nde ilan edilmiştir." denilen açıklamda, "Demokrasi ve Atılım Partisi’nin 29.04.2022 tarihinde yapmış olduğu bahse konu açık hava mitingi başvurusu da bu minvalde değerlendirilerek 05.05 2022 tarihinde kendilerine durumu açıklayan resmi cevabi yazı tebliğ edilmiştir. 05.05.2022 tarihinde Demokrasi ve Atılım Partisi tarafından 15 Temmuz Demokrasi Meydanı’nda miting yapılması istemi ile ilgili verilen Etkinlik Bildirimi Yazısına da talebin uygun bulunmadığına dair cevap verilmiştir." ifadeleri kullanıldı.

Belgede sahtecilik!

DEVA Partisi'nin farklı alan için ikinci başvurusuna izin verdiklerini belirten Gaziantep Valiliği, açıklamasına şöyle devam etti:

10.05.2022 tarihinde bahse konu siyasi parti tekrar Şehitkamil İlçesi Çakmak Mahallesi Tur Otobüsleri Park Alanı’nda açık yer toplantısı yapmak üzere Etkinlik Bildirimi yazısı göndermiş ve istek 11.05.2022 tarihli Valilik Makam Olur’u ile uygun bulunmuştur.

15 Temmuz Demokrasi Meydanı sadece seçim dönemlerinde siyasi parti başkanları tarafından kullanılmaktadır. İddialara konu edilen ve Onay verildiğine dair basına yansıyan belge fotoğrafları gerçeği yansıtmamakta olup, söz konusu belge fotoğrafları ile ilgili 'Evrakta Sahtecilik' suçundan suç duyurusunda bulunulacaktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

BU KENDINI BILMEZ HAMAM B....I BABACAN DENEN ZAATIN

KENDISIDE SA....KAR VE HEMDE YEDIGI EKMEGE VE OTURDUGU MASAYA PISLEYEN YALANCININ VE IFTIRACININ TA KENDISI VE VE TERÖRISTLERIN DIS GÜCLERIN USAKLIGINI VE EMIRLERINI COK IYI YERINE GETIREN IKI YÜZLÜ MÜ....IK SADECE BIR OY ALABILMEK UGRUNA BASTA FETÖ VE HDPKK TERÖRISTLERE VE HER KESIME GÖZ KIRPAN SAH...AR KAR....SIZIN DANIKASI YASLI BIR AMCANIN DEDIGI GIBI BABACAN MÜN.....INI ÇOBAN BILE YAPMAZLAR

B.b

Babacan denen herif sözde ekonomist olarak lanse edilip ,ekonominin e harfinden dahi yoksun olan boş balondan başka bir şey değildir .AKP bu zatı denedi ve baktı boş çuval saldı çayıra .özet budur .
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23