• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Belediye Başkanı, muhtarlara tabut hediye edecek

Yeniakit Publisher
2019-10-21 16:16:00 -
Belediye Başkanı, muhtarlara tabut hediye edecek

Kentteki muhtarlarla bir raya gelen Burdur Belediye Başkanı Orkun Encengiz, "Yakında hepinize birer tane hediye edeceğiz" dedi.

Burdur Belediye Başkanı Orkun Ercengiz, Muhtarlar Günü dolayısıyla yemekte bir araya geldiği muhtarlara, gerçekleştirdiği köy ziyaretlerinde gelen talep üzerine 51 tabut siparişi verdiğini söyledi.

Sözcü'nün haberine göre, başkan bunun gerekçesini de "Biz ölüsüne de dirisine de sahip çıkan bir belediyecilik anlayışı içerisinde bizlerin cenazelerine yakışan bir tabutumuzu köylerimize yapalım dedim. 51 Köy muhtarımıza teslim edilmek üzere tabutların yapılması için talimatımızı verdik. Bizim en sevdiklerimiz, en kıymetlilerimiz onlara yakışan şekilde son yolculuğuna uğurlansın. Bize yakışanın bu olduğunu düşünüyorum. Kasım ayı içerisinde tüm muhtarlarımıza yaptırdığımız tabutları teslim edeceğiz." diye açıkladı.

Tabutlar için teşekkür eden Burdur Muhtarlar Derneği Başkanı Mustafa Aktaş da Başkan'a teşekkür edip çiçek verdi.




ÖNE ÇIKAN VİDEO

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Serkan kavak

...olmaz..bu sekil tabut olmaz.hristiyanlarinda tuabutlari boylr.biz yillarca bilmezmiydik tabutlarimizi parlatmayi ,cilalatmayi..dinr uygun degil.

emekli çavuş

VAYYYYYYYY..BEEEEEEEEE ...HEDİYEYE....BAK.....GÖZLERİM...YAŞARDI......AHHHHH AH.....NE DİYEYİM.....NERELERE...GİDEYİM..................ÖLÜMDE...VARRRRRR ....DEYİP.....SUSAYIM...ÇENEMİ...KAPATAYIM..............
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23