Belçika’da meydana gelen patlamalar sonrası ülkede yaşayan vatandaşlarımız bir an önce Türkiye’ye dönmek istediklerini söyledi.
Sabah saatlerinde Belçika’nın başkenti Brüksel’de havaalanı ve metro istasyonunda meydana gelen patlamalar sonrası çok sayıda kişi ölürken onlarca kişi de yaralandı. Olayın yaşanması ile beraber büyük bir kaos ortamına giren Belçika’da hükümet vatandaşlara ‘bulunduğunuz yerden ayrılmayın ve evlerinizden çıkmayın’ uyarısında bulundu.
TÜRK VATANDAŞLAR ENDİŞELİ
Ülkede yaşayan Türk vatandaşlar Belçika’da yaşanan saldırılar sonrası büyük bir paniğe kapıldı. ‘Evlerinizden ayrılmayın’ uyarısı sonrası endişeye kapılarak Belçika’da an itibariyle can güvenliklerinin olmadığını savunan vatandaşlarımız, bir an önce Türkiye’ye dönerek ülkedeki kaos ortamından uzaklaşmak istediklerini belirtiyor.