• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bekir Bozdağ'dan AP'ye sert tepki: Derhal son verin!

Yeniakit Publisher
2016-07-13 16:58:00 - 2016-07-13 17:24:00
Bekir Bozdağ'dan AP'ye sert tepki: Derhal son verin!

Adalet Bakanı Bozdağ, Avrupa Parlamentosunda terör örgütü üyelerine yönelik fotoğraf sergisi açılmasına ilişkin, "Teröre destek ve prim veren bu çirkin tutumundan dolayı Avrupa Parlamentosunu kınıyorum" dedi.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Avrupa Parlamentosunda (AP) terör örgütü üyelerine yönelik fotoğraf sergisi açılmasına ilişkin, "Avrupa Parlamentosunun bu tutumu, terörün propagandasıdır, teröre açık destektir. Terörün propagandası, ifade hürriyeti olarak değerlendirilemez" ifadelerini kullandı.

Bozdağ, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan, AP'de terör örgütü PKK'nın elebaşı Abdullah Öcalan ve örgütün Suriye uzantısı PYD üyesi teröristleri gösteren fotoğrafların bulunduğu sergiye ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Avrupa Parlamentosu'nda bölücü terör örgütü ile onun uzantısı terör örgütlerini anlatan sergi açılmasına izin verilmesini teröre destek olarak nitelendiren Bozdağ, şunları kaydetti:

"Avrupa Parlamentosu'nun bu tutumu, terörün propagandasıdır, teröre açık destektir. Terörün propagandası, ifade hürriyeti olarak değerlendirilemez. Teröre destek ve prim veren bu çirkin tutumundan dolayı Avrupa Parlamentosunu kınıyorum. Terör örgütleri arasında ayrım yapan bu haksız yaklaşım, asla kabul edilemez. AB ve Avrupa Parlamentosu, bu haksız tutuma derhal son vermeli."

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23