• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bayrakçı'dan CHP'ye Biden tepkisi: Satılmış sizsiniz ulan

Yeniakit Publisher
2020-11-22 00:07:00 -

CHP'li Ahmet Ünal Çeviköz'ün ABD'nin yeni seçilen Başkanı Joe Biden ile ilgili yaptığı açıklamada "Beklentimiz Türk demokrasisi vurgusu yapması" şeklindeki sözleri Sonar araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı'yı çileden çıkardı.

Sonar araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı, CHP'li Ahmet Ünal Çeviköz'ün ABD Başkanı seçilen Joe Biden'a gönderdiği mesajda "Beklentimiz Türk demokrasisi vurgusu yapması" sözlerine sert tepki gösterdi. Bayrakçı, CHP'ye "Satılmış sizsiniz ulan." diyerek sert çıktı.

Bayrakçı'nın açıklamaları şöyle:

Türkiye'de yükselen iki değer var. Milliyetçilik ve Atatürkçülük. Bütün Türkiye'de yapılan araştırmalarda bu var. Araştırmalarda, sosyalistim ve solcuyum diyen yüzde 4,5 tüm Türkiye'de ya bu nasıl köşeli jetondur. Biden demiş ki bir çeşit darbeyle deviremedik. Muhalefetle birlikte devireceğiz diyor. Sorunca da az oy alıyorsanız. Türk milleti böyle diyorlar. Yok ya, sen bu millete bir şey diyemezsin, suçlayamazsın. Biden "Muhalefetle bu siyasi iktidarı devireceğiz" dedi. Önceden tebrik ederler, sonra da CHP'li Ünal Çeviköz de mesaj yolluyor Biden'a şunu demesini bekliyor. Sana be, bize ne be, Biden Türkiye'yi sevmiyor. Biden kim kardeşim ya, bir konuşması var. Türkiye şunu yaptı bunu yaptı diyor. Kuzey Suriye'de Türkiye öyle bir şey yaptı ki seçilirsem bunun hesabını soracağım diyor. Tuh Allah belanı, CHP'ye rakip gerekmiyor. Kırılamaz bir rekoru kırdılar iktidarın aldığı oyun her zaman yarısını aldı.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Mehmedim

Yazıklar olsun o CHP vekiline. Ülkemiz için ne kadar önemli olay varsa adam hepsine karşı. Sen kimin hesabına iş çeviriyon bakalım? Herkes bilsin, ruhunu Amerika’ya satmış kişi, Türkiye Suriye’den çekilirse, güvende mi olacağız? Orada PKK devleti kurulunca kına nu yakacaksın ahlaksız adam? Bir de CHP li vekil olarak bu Milletin parasını yiyorsun. Zehir zıkkım olsun...

okur

ataturkun kurdugu bir partiyi elestirmekle iyi etmiyor. sayin bayrakci yarin kalkip cumhurite gecisimizide elestirirse hic sasmam.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23