• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Genç: "Kadın muhtarlar vatandaşların hayatına dokunuyor"

Yeniakit Publisher
2020-03-09 11:01:04 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Başkan Genç: "Kadın muhtarlar vatandaşların hayatına dokunuyor"

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Kadın muhtarlar vatandaşların hayatına dokunarak yerel yönetimlerle uyumlu bir çalışma ortamı oluşturuyorlar" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, "Kadın muhtarlar vatandaşların hayatına dokunarak yerel yönetimlerle uyumlu bir çalışma ortamı oluşturuyorlar" dedi.

Döşemealtı Belediye Başkanı Turgay Genç, Kadın Muhtarlar Derneği Antalya Temsilcisi Konyaaltı Uluç Mahalle Muhtarı Hülya Bozkurt, Gürsu Mahalle Muhtarı Özlem Saday, Etiler Mahalle Muhtarı Nesrin Kuş, Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Gülay Taş Eser, Üçgen Mahalle Muhtarı Aynur Baycın ve Döşemealtı’nın tek kadın muhtarı Şükran Karay Taş’ı ağırladı. Bozkurt ve Antalya’nın Kadın Muhtarları hayata geçirmek istedikleri projeler hakkında Genç’e bilgiler verdi.

Başkan Genç ise, kadın muhtarların vatandaşların hayatına dokunarak, yerel yönetimlerle uyumlu bir çalışma ortamı oluşturduklarını söyledi. Antalya’nın farklı ilçelerinden bir araya gelerek kurdukları Kadın Muhtarlar Derneği Yönetimine ziyaretleri dolayısıyla teşekkür eden Genç, hayatın her alanında olduğu gibi yerel yönetimlerde de kadının olmasını son derece önemli olduğunu söyledi. Genç yaptığı açıklamasında, “İlçemizi temsilen Yeşilbayır Mahalle Muhtarımız Şükran Karay Taş ve değerli Kadın Muhtarları Derneği Antalya Temsilciliği Yönetimine nazik ziyaretleri için teşekkür eder, görevlerinde başarılar dilerim” dedi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23