• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Yeniakit Publisher
2020-07-05 15:12:00 - 2020-07-05 16:11:10
Başkan Erdoğan'dan flaş açıklamalar

Hidroelektrik Üretim Tesislerinin Toplu Açılış Töreni'nde konuşan Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Türkiye 2023 hedeflerine ulaşmadaki kararlılığını ortaya koymuştur. Tüm dünyanın kendi içine kapandığı bir dönemde istihdamı destekleyerek olumlu yöndeki ayrışma ile salgına teslim olmadığımızı gösterdik' dedi.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Tarafından İşletmeye Alınan Hidroelektrik Üretim Tesislerinin Toplu Açılış Töreni'ne canlı bağlantıyla katıldı. Projenin açılışında ilk olarak Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez konuştu.

Başkan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

Türkiye 2023 hedeflerine ulaşmadaki kararlılığını ortaya koymuştur

Aziz milletim, değerli misafirler sizi en kalbi duygularımla selamlıyorum. Açılışını yaptığımız hidroelektrik santrallerimizin hayırlı olmasını diliyorum. Türkiye 2023 hedeflerine ulaşmadaki kararlılığını ortaya koymuştur. Tüm dünyanın kendi içine kapandığı bir dönemde istihdamı destekleyerek olumlu yöndeki ayrışma ile salgına teslim olmadığımızı gösterdik.

Santraller bizler için medeni olmanın adeta sıçrama tahtalarıdır. Enerjisi olmayan bir ülkenin medeni olmaktan bahsetmesi mümkün değildir

Avrupa Birliği'nin şeffaflık sorunu olan ülkeleri Türkiye'nin önüne koyarak uyguladığı çifte standardın gerisindeki niyet açıkça ortadadır.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

583 fabrika tamamlanarak üretime geçti

Özel sektörümüz son 6 ayda 10 milyar TL'lik yatırımla 583 fabrikayı tamamlayarak üretime geçti. Üretim çarkları hızlandı. Bugüne kadar mücadelesiz hiçbir kazanım elde etmedik. Yine mücadele ederek adeta söke söke alacağız. Gücümüzün haklılığımızdan geldiğine, sonunda başarıya ulaşacağımıza inanıyoruz. 18 yılda kazandırdığımız eserlerle 79 yılın eksiklerini tamamladık.

Şehirlerimizde hayat kalitesini yükselttik. Otomobilde yoğun satış var. Çiftçimiz alın terinin karşılığını alıyor. Her alanda başarılı tablolarla karşı karşıyayız. Doğalgazı 81 ilimizin tamamına götürdük. TANAP gibi projelerle Türkiye'nin enerjideki merkez ülke rolünü pekiştirdik.

Doğu Akdeniz'deki kurulan tuzakları yerle bir ettik

Doğu Akdeniz'deki kurulan tuzakları yerle bir ettik. Denizlerimizde sondaj faaliyetlerini başlattık. Çevrecilik adı altında koparılan yaygaraların amacı Türkiye'yi dışa bağımlı hale getirmektir.

Türkiye'nin ilk yerli güneş paneli Ağustos’ta açılacak

Son 18 yılda kamu ve özel sektör eliyle enerjiye 100 milyar doların üzerinde yatırım yapılmasını temin ettik. Türkiye'nin ilk yerli entegre güneş paneli fabrikasının açılışını ağustos ayında gerçekleştireceğiz.

Türkiye büyür ve gelişirken enerji talebi de artacak. Bu talebin yerli ve yenilenebilir kaynaklarla karşılanabilmesi için çalışıyoruz.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Cabir

Sn.Cumhurbaşkanım madem bu kadar Elektrik Santalı yapıyorsunuz da neden İSTANBUL TEKNİK ÜNİVERSİTESİ Mezunu Elektrik Mühendisi oğlum 3 yıldır İŞSİZ ?

Hafizasiz millet

Az mi cektik! 9 Şubat 2012 de Feto eniklerinin MİT musteşarini tutuklamaya çalismasiyla baslayan içterör bombali katliamlar Trump'in secilmesiyle durdu. İçsaldirilar simdi medya barolar muhendisler acukatlar dr'lar vs stk ve ozellikle de sosyal medya uzerinden devam ediyor. Berat Albayrak Turkiye için bacanagi Selcuk'dan çok daha buyuk, iyi iş yapiyor olmali ki cok agir sekilde surekli Berat beye saldiriyorlar
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23