• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Başkan Erdoğan’a suikast iması!

Yeniakit Publisher
2019-10-21 16:02:00 -
Başkan Erdoğan’a suikast iması!

CIA'nın beslediği sözde düşünce kuruluşu Stratfor tarafından yayınlanan “Araç kaynaklı bir siber saldırı için hazır mısınız?” başlıklı yazının görselinde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın aracı kullanıldı.

Amerika Birleşik Devletleri Merkezî İstihbarat Teşkilatı'nın (CIA) beslemesi sözde düşünce kuruluşu Stratfor, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a suikast imzasında bulunan bir yazı ve fotoğraf yayınladı.

"Araç kaynaklı bir siber saldırı için hazır mısınız?” başlığıyla yayınlanan yazının görselinde dünyadaki binlerce liderin arasından Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın makam arabasının seçilmesi dikkatlerden kaçmadı.

Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyindeki teröristlere yönelik başlattığı Barış Pınarı Harekatı, başta ABD olmak üzere Batılı ülkelerde tepkilere neden olmuştu. 

Operasyonun ardından Türkiye ile masaya oturmak zorunda kalan Amerika yönetimi, Türkiye'nin Güvenli Bölge ile ilgili şartlarını kabul etmek zorunda kalmıştı.

Tüm bu gelişmeler yaşanırken; gölge CIA olarak da bilinen Stratfor adlı düşünce kuruluşunun Cumhurbaşkanı Erdoğan'a suikast iması taşıyan bir makale yayınlaması dikkatlerden kaçmadı.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

Yazıda; son teknolojik imkanlarla üretilen araçların siber saldırılara karşı açık bir tehdit altında olduğu vurgulanırken konuyla ilgili senaryolara yer verildi.

ABD Başkanı Trump'ın Cumhurbaşkanı Erdoğan karşında köşeye sıkışması ülkede derin siyasi çatlaklar oluşturdu.

Sözde düşünce kuruluşunun yayınladığı makalenin görselinde Erdoğan'ın makam aracını kullanması ise, "hedefte Recep Tayyip Erdoğan var" yorumlarına neden oldu. 

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

hercai

It urur kervan yurur! Stratfor da donuna etmistir, bu kesin!

Hasan

Şunu unutmayın bir ülkede Amerika ve Yahudi konsoloslukları boşaltıldığı zaman bilinki o ülkede büyük bir olay olacak anlamına gelir, sessizlikte dikkat edilsin, abd ve Yahudi devleti artı şu kendilerini dünya hakimiyeti sanan aptal kuruluşlar, CIA fbı masonik gibi kuruluşlar hepsi birer aptallar topluluğu,
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23