• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

'Barış Treni' Pendik'ten hareket etti

Yeniakit Publisher
2015-03-11 18:48:00 -
'Barış Treni' Pendik'ten hareket etti

Pendik'ten Diyarbakır'a doğru "Barışa Bak" sloganıyla yola çıkan 'Barış Treni'ni uğurlamak için çok sayıda kişi Pendik YHT İstasyonu'na akın etti.

Aralarında Cengiz Alğan, Nagehan Alçı, İlhami Işık, Atilla Yayla ve Haşmet Babaoğlu’nun da olduğu 69 kişi çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak amacıyla “Barışa Bak” kampanyası başlatmıştı.

Bugünkü uğurlamaya bu isimlerin yanı sıra Ak Parti Pendik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Abdullah ŞENASLAN ve Tuzla Belediye Başkanı Şadi Yazıcı da katıldı.



AK Parti Pendik Gençlik Kolları İlçe Başkanı Şenaslan Pendik'ten Diyarbakır'a Barışa Bak afişine "Herkes İçin Barış" notunu yolladı.

69 kişinin çözüm sürecine sivil toplum desteği sağlamak için başlattığı "Barışa Bak" kampanyası imzacılardan Cengiz Alğan, Nagehan Alçı, İlhami Işık, Atilla Yayla ve Haşmet Babaoğlu'nun konuşmacı olduğu basın toplantısıyla duyuruldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23