• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barış Pınarı Harekatı üzerinden TSK’ya iftira atanların kirli tarihini bir de Alman gazeteciden dinleyin!..

Yeniakit Publisher
2019-10-20 14:28:00 - 2019-10-20 14:57:56

Alman gazeteci-yazar Dr. Jürgen Todenhöfer, Barış Pınarı Harekatı’yla birlikte TSK’ya akılalmaz iftiralar atan Batı dünyasının geçmişte yaptığı katliamları anlatmıştı.

Gazeteci-yazar Dr. Jürgen Todenhöfer, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir canlı yayında, Batı dünyasının kirli tarihini tüm çıplaklığıyla ortaya koymuş ve, “Tüm bunlara sebep olanlar Müslümanlar değil” demişti. Todenhöfer, bugünlerde, Barış Pınarı Harekatı nedeniyle Müslüman-Türk askerine akılalmaz iftiralar atan Batı’nın ipliğini pazara çıkarmıştı.

Todenhöfer’in söz konusu konuşması şu şekilde:

30-40 Iraklının bir Amerikan bombasıyla öldürüldüğünü duyduğunuzda, Iraklıların canının Batılılar için çok fazla bir değer taşımadığını göreceksiniz. Yahudi kökenli ABD’li yazar Susan Sontag ile ölümünden önce güzel bir sohbetimiz olmuştu. Sontag’a şöyle söyledim; Gözlemlediğime göre, 1 Amerikalı 10 Iraklı ediyor. Şöyle söyledi; Ne saçmalık! Bir Amerikalı 1000 Iraklıdan daha değerlidir. Buna benim kadar o da üzüldü. Bu çarpık idrak nereden geliyor?

Savaş makineleri pazarlamasına yenik mi düştük? Herkes biliyor ki, ikisinin hayatı da aynı değerde. Neden bizde başka türlü tesir ediyor? Sanırım biz kendimizi bir yalan içerisine yerleştirmişiz. Bu yalan şu: İyi olan, asil olan, yardımsever olan bizleriz. Gerçek bu değil.

Böyle eğlenceli bir programda bu tür ciddi şeyleri söylemek zor... Bizce uygun, hayatın gerçekleri bunlar.
ÖNE ÇIKAN VİDEO

İnanıyorum ki biz Batılılar dünyayı fikirlerimizin, değerlerimizin ve dinimizin mükemmelliğiyle fethetmedik. Yalnızca ve yalnızca başkalarından daha acımasızca zor kullandık. Daha ciddi olmam gerekirse, Haçlı Seferleri’nde 4 milyon kişiyi öldüren Müslümanlar değildi. Dünyayı sömürgeleştiren 50 milyon insanın ölümüne sebep olanlar Müslümanlar değildi. 1’inci ve 2’nci Dünya Savaşı’nda 70 milyon insanın ölümüne sebep olanlar Müslümanlar değildi. 6 milyon Yahudi’nin ölümüne sebep olanlar Müslümanlar değildi. Aksine bütün bunlar, Batı dünyasının zorbalıklarıydı. Bunu bu şekilde idrak etmemiz lazım.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

SİZCE MAZLUM YETİM LER SİZE HAKKINI HELALEDERMİ

BATILI OLACAM DİYE LAİKOLACAM DİYELER SÖMÜRÜLDÜĞÜNÜ SÖMÜRÜLECEĞİNİ DÜŞÜNEMİYEN ZAVALILAR OLARIN PEŞİNE TAKILAN KOLTUK MENFAT PERESLER

AH OSMANLI , Adaletin, İslamın gücüydü.

Batı kendisi gibi , giyinen, üzülen, sevinen müslüman ister..KIRAVAT takınca modern olmuyorsun.önce başka değerler var.... Bakıyorsun son model araçlar, telefonlar anında ülkemde ... adam hiç düşünmüyor nasılsa alacak gücü var, adamları zengin ettiğinin, İslam dünyasına sırtını döndüğünün farkında değil...iphone alacam diye yırtınan gençlik var...içerden fethetmeye çalışıyorlar....başarılı olmalarına az kaldı.bizde bu particilik varken .....
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23