• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Barcelona’dan Neymar açıklaması

Yeniakit Publisher
2017-08-02 14:53:48 -
Barcelona’dan Neymar açıklaması

Barcelona, Neymar’ın takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdiğini açıkladı.

Katalan ekibi, Brezilyalı yıldız Neymar’ın yönetimle yapılan toplantıda takımdan ayrılmak istediğini bildirdiğini duyurdu. Barcelona ise futbolcuya 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini hatırlattı.

La Liga ekibinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Futbolcumuz Neymar Jr, menajeri olan babası ile beraber bu sabah kulüp ofislerinde yapılan toplantıda kulüpten ayrılma kararını FC Barcelona’ya iletti.

Buna karşılık kulüp kendilerini 1 Temmuz itibarıyla oyuncunun devam eden kontratındaki serbest kalma bedelinin 222 milyon Euro olduğu ve tümünün ödenmesi gerektiği konusunda bilgilendirdi.

Ayrıca geçen sezonki sözleşme yenilenmesinden kalan bonus için kulüp durum çözülene kadar miktarın noter yoluyla emanet olarak kalacağını belirtti.

Oyuncu halen FC Barcelona’nın kontratı altındadır ancak geçici bir izinle antrenmanlara katılmayacaktır."

25 yaşındaki yıldız ismin Paris Saint Germain’in transfer gündeminde olduğu ve Fransız ekibinin 222 milyon Euro’luk serbest kalma bedelini ödemeye hazır olduğu ifade ediliyor.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23