• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Banu Güven Kandil'deki teröristlere dayanmaya devam ediyor

Yeniakit Publisher
2018-06-05 14:20:00 - 2018-06-05 14:33:20

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Banu Güven Kandil'deki teröristlere dayanmaya devam ediyor

Bölücü terör örgütü PKK'nın kapatılan yayın organı İMC TV'de spikerlik de yapan Banu Güven, Kandil'in partisi HDP'ye güzellemeler yapmaya devam ediyor. Güven, DW Türkçe'ye yazdığı yazısında, "Muhalif seçmenin ortak derdi HDP'nin barajı geçmesi" iddiasında bulundu.

Kandil'e çıkarak terörist elebaşlarıyla sık sık röportaj yapan ve terör örgütü PKK’nın yayın organı İMC TV'nin kapatılmasından sonra işsiz kalan Güven, Türkiye’yi yurt dışında şikayet etmeye devam ediyor.

Hemen hemen her gün HDP'yle ilgili paylaşımlar yaparak Kandil'in partisi HDP'ye güzellemelerde bulunan Banu Güven, teröristlere ve yandaşlarına kucak açan Almanya devletinin haber kurumu Deutsche Welle'de yazdığı yazısında; 24 Haziran cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesi sözde Ankara'yı anlattı.

Yazısında, HDP'nin çalışmalarına ve HDP ile ilgili görsellere yer veren Banu Güven'e göre; muhalif seçmenin ortak derdi HDP'nin barajı geçmesi ve oyların güvenliği.

Güven'in tamamen algı operasyonu için yazdığı bu yazı sosyal medya kullanıcıları tarafından da eleştiri oklarının hedefi oldu.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23