• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Gül, Wikipedia'nın ne zaman açılacağını açıkladı

Yeniakit Publisher
2020-01-10 11:31:00 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Bakan Gül, Wikipedia'nın ne zaman açılacağını açıkladı

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, 2 yıldır kapalı olan Wikipedia'nın ne zaman açılacağına dair önemli bir açıklamada bulundu.

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, gündeme ilişkin açıklamalar yaptı. Bakan Gül, "Anayasa Mahkemesi gerekçeli kararı açıklayınca Wikipedia açılacaktır." diye konuştu.

Bakan Gül'ün açıklamasından satır başları:

"(Nöbetçi noterlik uygulaması) 9 ayda 598 bin 572 kişi hafta sonu noterde işlem yaptı.

AİHM nezdinde Türkiye'deki ihlallere yönelik 2019'da, bir önceki yıla kıyasla ihlal kararı sayısı 140’tan 96'ya gerilemiştir.2019'da
AİHM’de ülkemize ilişkin 732 dosya kapatılmıştır. Görülen dosya sayısı ise tüm zamanların en düşük miktarı olan 680'e
gerilemiştir.

(FETÖ ile mücadele) 289 fiili darbe davasının 272'sinin tamamlandığını, 17 davanın şu an derdest olduğunu ifade etmek isterim.

2019 yılında iş hukuku alanında 391 bin uyuşmazlıkta arabulucu görevlendirilmesi yapılmıştır. Bu uyuşmazlıkların 230 bini anlaşmayla sonuçlanmıştır. Böylelikle 400 iş mahkemesinin bir yılda bakacağı dosyayı arabulucular çözdü. 2019 yılında ticari uyuşmazlıklarda ise 149 bin dosya arabulucuya sevk edilmiştir. Bunların 76 bini anlaşmayla sonuçlanmıştır.

Aile İçi ve Kadına Yönelik Şiddet Bürosu'nun Türkiye genelinde yaygınlaştırılması için tüm çalışmalar yapıldı. Bu konuda elbette yargı sonuçtur, olan hadiseyi cezalandırır ama ortak dileğimiz o kişi bu şiddete maruz kalmadan, yaralanmadan, saldırı yapılmadan bu işlerin önlenmesi."

Anayasa Mahkemesi gerekçeli kararı açıklayınca Wikipedia açılacaktır.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Burdurlu

wikipedia denen oluşum öyle eskinin kağıda basılı ansiklopedileri gibi değil.. isteyen herkes üye olup makalelere katkıda bulunabiliyor, art niyetli olanlan ya da yanlış girilen bilgiler yine gönüllü üyeler arasından kıdemli ve gönüllü adminler tarafından incelenip düzeltiliyor, kasıtlı art niyet içerikli bilgi girenler üyeliğini kaybediyor... işin bizi ilgilendiren kısmına gelince, neymiş Türkiye hakkında bizi kötü gösteren bilgi girilmiş, onun için wikipedia yasaklanmış.. birincisi üstte söylediğim gibi bunun takibini yapan üyeler. Türk üye giriş yapamadıktan sonra bizim hakkımızda girilen yanlış bilgiyi kim düzeltecek, ikincisi 2,5 senedir biz giremiyoruz ama dünyanın geri kalanı girebiliyor, yani deve kuşu misali biz kafamızı kuma sokup wikipedia da olan bitenden bi haberken, bizi sevmeyenler istediği gibi at koşturup, ardımızdan istedikleri gibi atıp tutabildiği gibi (nasıl olsa buradan kimse girip müdahale edemiyor) bunca zamandır düzeltilmeyen bilgileri okuyan üçüncü şahıslar bilgililerde düzeltme ve güncelleme olmadığı için yazanları doğru sanıyor.. yani her haltı yasaklamayı çözüm sananlar sayesinde 2,5 senedir, kabaca tarif edeyimde okuyan herkes anlasın, orada anamıza bacımıza sövseler, yazana cevap veremiyor, yanlışa müdahale edemiyoruz.. artık internet çağında işine gelmeyen siteyi yasaklayıp sanki öyle bir şey yokmuş gibi davrananlar zamanın gerisinde kalmıştır, onların iş bilmezliği yüzünden bizim de olaylara müdahil olma ve cevap hakkımız elimizden alınır oldu.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23