• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bakan Bozdağ açıkladı: Darbeciler Sincan'da yargılanacak!

Yeniakit Publisher
2016-07-22 14:16:00 - 2016-07-22 14:17:42
Bakan Bozdağ açıkladı: Darbeciler Sincan'da yargılanacak!

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, canlı yayında darbe girişimi davasının duruşmalarının Ankara'nın Sincan ilçesinde görüleceğini açıkladı.

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ CNNTürk'te soruları cevaplandırdı.

İşte Bozdağ'ın açıklamalarından bir bölüm;

-Darbe girişimi davasının duruşmaları Ankara’nın Sincan ilçesinde görülecek.

-Kurunun yanında yaşın da yanma endişesi her yerde var. Bu endişe bende de var. Bunu engelleyecek olan yargıdır.

-Delillerin değerlendirmesini cumhuriyet başsavcılarımıza yapacak. Yargılama sırasında mahkeme heyeti bütün delilleri ve savunmaları değerlendirdikten sonra karar verecektir.

-Ben yargımızın bun ayırt edeceğine inanıyorum. Türk yargısının önümüzdeki süreçte masumların ceza almaması için elinden geleceğini yapacağına inanıyorum.

ASKERİ OKULLAR KAPATILACAK MI?

-Bu detaylara izninle girmemeyim. Tüm detaylar ilgili bakanlıklar tarafından değerlendiriliyor. Değerlendirmeler devam ederken benim bir yorum yapmam doğru olmaz.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23