• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Bahçeli’den ‘TBMM Başkanı seçimleri’ açıklaması

Yeniakit Publisher
2020-06-26 16:29:00 -
Bahçeli’den ‘TBMM Başkanı seçimleri’ açıklaması

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, “TBMM Başkanı Seçimi'nde Cumhur İttifakı'nın gereği neyse o yapılacaktır.” dedi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanlık seçimlerine ilişkin açıklama yaptı.

TBMM Başkanı Seçimi'nde Cumhur İttifakı’nın gereği neyse o yapılacaktır” diyen Bahçeli, “Güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmekten bahsedenler suya yazı yazan, ipe un seren, cüretleri cehaletlerinden doğan siyaset düşkünleridir. Türkiye eskiye dönmeyecektir.” ifadelerini kullandı.

Devlet Bahçeli, “Zillete ömür ve omuz veren siyasi garabetlerin bunu anlayıp kabul etmesinde sayısız yarar vardır. CHP’nin, HDP’nin ve bazı baroların peş peşe muhtelif gerekçelerle yollara dökülmesi zamanlama itibariyle melanet bir tertibin, melun bir tezgahın varlığına delalettir. CHP-HDP-İP-FETÖ-PKK milletin gücü karşısında saklanacak yer arayacaklardır.” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Gerekli

eger gerekli olani yapmassan, sana da serefsiz demesinler.Evinin karsisinda Andimizi okutturmazsan sana namerd demesinler..eger...yahu bir durun ya...eski bahceli agziyla konusturmayin beni simdi

GENÇTÜRK

ALLAH sizden razı olsun. Iyi ki varsınız. Rabbim uzun ömür ve sağlık versinki daha bu ülkeye hizmet edesiniz. Yoksa fetonun ve pkk nın artıkları ulkeye zarar vermek icin teyakkuzdalar. Türkiye düşmanları CHP yi hdp ye ip ile baglamislar. Muhalefet dağılmasın diye.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23