• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Baba üçlemesiyle iz bırakan yönetmen Coppola’dan Fatiha yorumu! İzleyenler inanamadı

Yeniakit Publisher
2020-04-07 12:16:00 - 2020-04-07 18:51:51

'Baba' serisi ile dünya genelinde büyük üne kavuşan İtalyan asıllı Amerikalı film yönetmeni, yazar ve yapımcı Francis Ford Coppola'nın katıldığı bir etkinlikte Kur'an-ı Kerim'in ilk suresi olan Fatiha hakkındaki yorumu duygulandırdı. Coppola'nın Fatiha suresi hakkında fazla bilgi sahibi olması da gözlerden kaçmadı.

Baba üçlemesi ile dünya genelinde büyük bir üne sahip olan İtalyan asıllı Amerikalı film yönetmeni, yazar ve yapımcı Francis Ford Coppola'nın, 2015 yılında katıldığı Marrakech Uluslararası Film Festivali’nde yaptığı bir konuşma tekrar gündem oldu.

Etkinlikte bir konuşma gerçekleştiren Coppola, Kur’an-ı Kerim’den örnek vererek izleyen herkesi duygulandırdı.

Fatiha suresinin İngilizce mealini okuyan ünlü yönetmen, adeta kısa bir tefsir sayılacak çarpıcı bilgiler de verdi.

Koronavirüs salgını sonrası dünyanın İslam’a bakış açısı değişirken, Coppola’nın 5 yıl önceki konuşması tekrar gündem oldu ve dünya genelinde en çok paylaşılanlar arasına girdi.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.

Yorumlar

Alper

Allah hidayet versin Allah isderse bir kafirin dilindedir islami anlatirir. Bizim içimizde yaşayan adaları müslüman olan insanlardanda daha iyi anlatıyor yazıklar olsun içimizdeki zalimlere ve kafirlere

Vahap Kalyoncu

Fatiha süresi zaten belli fakat adamın söylediği önemli bir tesbit var ,müslümanlar ne zaman islamı tam olarak yaşadılarsa dünyaya büyük ivme kazandırdılar bu önemli bir tesbit hani şimdi diyorlar ya madem islam en iyidir müslümanlar niye bu halde çünkü nü günkü müslümsnın sadece adı var içi boş bir çuval olmuşta ondan.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23