• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arif Nihat Asya vefatının 45. yılında anıldı

Yeniakit Publisher
2020-01-14 16:05:55 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Arif Nihat Asya vefatının 45. yılında anıldı

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, vefatının 45.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Kent Şairleri Topluluğu, vefatının 45. yılında Şair Arif Nihat Asya’yı şiirleri ile andı.

Pınar-Baha Anadolu Lisesinde gerçekleştirilen programa Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi Başkanı Ali Değirmenci, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanı Hüdaverdi Otaklı, Kent Şairleri Topluluğu Başkanı Arzu Subakan Kabukçu, öğretmenler ve öğrenciler katıldı. “Dua, Bayrak ve Ağıt" gibi unutulmaz eserlerin şairi Arif Nihat Asya’nın hayatından kesitlerin anlatıldığı programda Kent Şairleri Topluluğu üyeleri ve öğrenciler şairin birbirinden güzel eserlerini okudu. . Konuşmanın ardından şiir okuyan öğrencilere Büyükşehir Belediyesi Kültür Yayınları hediye edildi.

“Tarihimizi bilirsek, geleceğe daha emin adımlar atarız “

Kent Konseyi’nin tamamının gönüllülerden oluştuğuna belirten Değirmenci, “Gönüllü ne demek? Kendi işinden, ailesinden, hobilerinden sizler için zaman ayıran insanlar demek. Sizler de inşallah hayatın size sunduğu fırsatlarda birer gönüllü olacaksınız. Tarihimizi bilirsek, geleceğe daha emin adımlar atarız. Sizlerde inşallah aldığınız bu emaneti, bizden daha iyi şekilde hem kendiniz yaşayacaksınız, hem de gelecek kuşaklara aktaracaksınız” diye konuştu.

Haberle ilgili yorum yapmak için tıklayın.
x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23