• İSTANBUL
  • İMSAK
    00:00
    GÜNEŞ
    00:00
    ÖĞLE
    00:00
    İKİNDİ
    00:00
    AKŞAM
    00:00
    YATSI
    00:00
  • 0.0
  • 0.0
  • 0.0

Arçelik'e iF Design'dan 4 ödül

Yeniakit Publisher
2019-04-16 10:52:23 -

Milli İradenin Sesi Yeni Akit

Türkiye ve dünyadaki gelişmeleri yakından takip etmek için Google listenize Yeni Akit'i ekleyin.

⭐ Bizi Google'da Takip Et
Arçelik'e iF Design'dan 4 ödül

Arçelik, ürünleri Beko B18, Grundig Dot Matrix, Arçelik Pro Telve ve Beko Vega TFT Oven ile ödüle layık görüldü

İSTANBUL (AA) - Arçelik, "dünyanın en saygın" tasarım ödüllerinden biri olan iF Design Award 2019'da 4 ödül birden aldı.

Arçelik'ten yapılan açıklamaya göre, şirket, dünyanın dört bir yanından binlerce ürünün marka ürün tasarımı, iletişim tasarımı, ambalaj tasarımı, mimari tasarım, profesyonel konsept tasarımı ve servis tasarımı gibi kategorilerde yarıştığı iF Design Award 2019'da, Beko B18, Grundig Dot Matrix, Arçelik Pro Telve ve Beko Vega TFT Oven ile 4 ödüle layık görüldü.

20'den fazla ülkeden önde gelen 60 tasarım uzmanının oluşturduğu jüri, ürünleri özgünlük, evrensel tasarım, güvenlik, farklılaşma, estetik çekicilik gibi birçok başlıkta inceleyerek değerlendirdi.

iF Design Award 2019’un kazanan markalarına ödülleri Münih BMW Welt’te düzenlenen törende verildi. Arçelik’in ödüllerini kıdemli endüstriyel tasarımcı Aslı Ökmen aldı.

x

WhatsApp İhbar Hattı

+90 (553) 313 94 23